Skip to the content
Rollercoaster

KØB SÆSONKORT TIL 2023

Få fri adgang til alle åbningsdage i 2023. Til og med den 31. december 2022 koster et sæsonkort kr. 699,-. Herefter stiger prisen til kr. 749,-

Er du fyldt 65 år, så kan du købe et sæsonkort til 2023 til kr. 549,- til og med den 31. december 2022. Herefter stiger prisen til kr. 599,-

 

Børn 0-2 år skal ikke have sæsonkort, da de kommer gratis i Fårup.

BETAL DIT SÆSONKORT I SMÅ BIDDER

Prisen på sæsonkort stiger, når vi nærmer os sæsonstart. Det betyder, at du som altid får den billigste pris, hvis du køber sæsonkortet tidligt. Og igen i år giver det endnu mere mening at købe kortet tidligt, for nu kan du nemlig betale dit sæsonkort eller din fornyelse af dit sæsonkort over bidder - når du køber det online.

  • Det er gratis at vælge at dele betalingen op i bidder – der tillægges altså hverken gebyrer eller renter.
  • Du betaler første bid, når du køber kortet og herefter en bid den første dag i hver måned. Den sidste bid betales d. 1. april – og så åbner parken i april 2023.
  • OBS: Du kan ikke bruge et gavekort, hvis du ønsker ratebetaling

ALM. SÆSONKORT

 

SENIOR SÆSONKORT

  • Hvis ikke alle bidder betales, så er sæsonkortet ikke gyldigt. Det beløb som er indbetalt refunderes og kortet annulleres.
  • Du kan først gøre brug af dine sæsonkortfordele, når dit kort er fuldt betalt. 

FORDELE UDENFOR PARKEN

OBS: Besøges nogle af ovenstående attraktioner inden Fårups første åbningsdag fremvises kvittering (midlertidigt sæsonkort) for at opnå rabatten. Fordelen gælder fra den pågældende attraktions første åbningsdag i 2023, med mindre andet er anført ovenfor. Sæsonkortfordelene kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun for den person, som sæsonkortet er udstedt til.

RABAT PÅ FERIEBOLIG OG OPHOLD

SÆSONKORTFORDELE 2022

Har du haft sæsonkort til 2022, så kan der stadig være rabatter at gøre brug af. Se alle fordele for 2022 - som stadig gælder.