Skip to the content
Rollercoaster

KØB SÆSONKORT TIL 2022

Køb dit sæsonkort allerede nu - og få fri adgang til Fårup alle åbningsdage i 2022. Et sæsonkort til Danmarks Sjoveste Skov koster fra kr. 709,-

Er du fyldt 65 år, så kan du købe et sæsonkort til 2022 til Fårup fra kr. 559,- 

 

Prisen på sæsonkort stiger den 9/4 til kr. 749,-

Et senior kort stiger til kr. 599,- den 9/4. Så køb nu og opnå mest mulig rabat.

BETAL DIT SÆSONKORT I SMÅ BIDDER

Prisen på sæsonkort stiger, når vi nærmer os sæsonstart. Det betyder, at du som altid får den billigste pris, hvis du køber sæsonkortet tidligt. Og i år giver det endnu mere mening at købe kortet tidligt, for nu kan du nemlig betale dit sæsonkort over bidder - når du køber det online.

  • Det er gratis at vælge at dele betalingen op i bidder – der tillægges altså hverken gebyrer eller renter.
  • Du betaler første bid, når du køber kortet og herefter en bid den første dag i hver måned. Den sidste bid betales d. 1. april – og så åbner parken 9. april.

ALM. SÆSONKORT

 

SENIOR SÆSONKORT

  • Hvis ikke alle bidder betales, så er sæsonkortet ikke gyldigt. Det beløb som er indbetalt refunderes og kortet annulleres.

SÆSONKORTFORDELE 2022

Vi arbejder stadig på de forskellige sæsonkortfordele og rabatter til 2022 - så hjemmesiden opdateres løbende. 

OBS: Besøges nogle af ovenstående attraktioner inden Fårups første åbningsdag fremvises kvittering (midlertidigt sæsonkort) for at opnå rabatten. Fordelen gælder fra den pågældende attraktions første åbningsdag i 2022, med mindre andet er anført ovenfor. Sæsonkortfordelene kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun for den person, som sæsonkortet er udstedt til.

RABAT PÅ FERIEBOLIG OG OPHOLD

TA' BUSSEN TIL FÅRUP MED RABAT