Skip to the content
Manyleaves

HOLD ET SJOVT OG ANDERLEDES FIRMAARRANGEMENT

Tag et afbræk fra de vante rammer på arbejdet, og tag kollegaerne med på firmaudflugt i Nordjylland, hvor I får sjove oplevelser sammen og lærer hinanden bedre at kende.

FIRMAUDFLUGT I DE PERFEKTE RAMMER

I Fårup får I de perfekte rammer til et sjovt og anderledes firmaarrangement. Her kan I blandt andet dyste om håneretten på arbejdspladsen i en minigolfturnering på Golf Øen, eller I kan lære at arbejde bedre sammen i én af vores mange aktiviteter.

Det er muligt at kombinere udflugten med teambuilding, kurser og workshops, og vi står hellere end gerne til rådighed for at sammensætte firmaudflugten efter jeres ønsker.

KOMBINÉR DET FAGLIGE OG SJOVE

Hvorfor ikke kombinere et møde med sjove oplevelser? Start eksempelvis dagen ud med at afholde jeres møde, og brug derefter resten af dagen på at hygge jer sammen i parken.

På Hotel Fårup, som ligger midt i skoven, er der rig mulighed for ro og fordybelse, mens der i parken er masser af plads til hyggelige stunder sammen med kollegaerne.   


Læs om møder på Hotel Fårup

Food (1)

Når I bliver sultne

Er I en gruppe på mere end 20 personer, kan I tilkøbe spisning i entréprisen, hvor der er et væld af spisemuligheder.

Derudover kan I tilkøbe morgenmad, når I ankommer, eller frisksmurte sandwichs til hjemturen.

HVAD MED LIDT EKSTRA TIL GANEN?

Start eller slut jeres medarbejderarrangement ud med lidt lækkert til ganen. Vi tilbyder nemlig både øl-, vin- og ginsmagning på Hotel Fårup. En smagning varer godt to timer, og I skal som minimum være 20 personer.

I vores bålhytte emmer det af hygge, hvor der er mulighed for at nyde både øl, vin eller gin, mens det knitrende bål i hytten spreder den helt rette stemning.


Se vores lokaler

HOLD FIRMAUDFLUGT MED OVERNATNING

Kommer I langvejsfra, eller ønsker I at have endnu mere tid sammen, har I mulighed for at overnatte på Hotel Fårup.

I hotellets hyggelige restaurant kan I nyde et aftensmåltid sammen efter en lang dag med sjove forlystelser og aktiviteter.

RUNDVISNING I FÅRUP SOMMERLAND

Hør historien om Skandinaviens første sommerland, og hvordan parken blev til. Her vil I høre om nogle af parkens forlystelser og sjove anekdoter.

Rundvisningen tager omkring halvanden time, og der kan vælges mellem to prispakker.


Læs mere om rundvisning i parken

PLANLÆG JERES NÆSTE PERSONALEARRANGEMENT

Ønsker I at høre mere om mulighederne for en sjov firmaudflugt i Fårup Sommerland, er I mere end velkomne til at kontakte os.

Salgschef, Bettina Christensen

Telefon: +45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk