Skip to the content

GRUPPEUDFLUGT TIL FÅRUP SOMMERLAND

Hvad end I er 20 eller 10.000, vil vi meget gerne komme med et forslag til en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine Facebook-venner. Sidder du i en personaleforening, laver vi også gerne et uforpligtende tilbud/program for dagen til jer. Lad jer inspirere af de mange muligheder for en sjov dag i skoven sammen nedenfor.

Hvis I er en større gruppe, der skal besøge Fårup Sommerland, kan det være en fordel at forudbestille jeres entrébilletter. I sparer penge på entréen allerede ved 20 personer.

 

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen på gruppeture igen i sæsonen 2022. Mere information og priser vil følge her på siden primo december 2021.
Manyleaves
Zzz

Overnat i Danmarks sjoveste skov

Vi kan også sørge for overnatning, så I kan vågne op midt inde i parken. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. 

KONTAKT

Kontakt os - og hør om mulighederne for en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine venner. Vi anbefaler, at I reserverer jeres gruppetur i god tid.

 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk