Skip to the content

GRUPPEUDFLUGT TIL FÅRUP SOMMERLAND

Hvad end I er 20 eller 10.000, vil vi meget gerne komme med et forslag til en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine Facebook-venner. Sidder du i en personaleforening, laver vi også gerne et uforpligtende tilbud/program for dagen til jer. Lad jer inspirere af de mange muligheder for en sjov dag i skoven sammen nedenfor.

Hvis I er en større gruppe, der skal besøge Fårup Sommerland, kan det være en fordel at forudbestille jeres entrébilletter. I sparer penge på entréen allerede ved 20 personer.

Manyleaves

Ovennævnte priser er gældende for både børn og voksne. Børn under 3 år er gratis.

FÅRUP DUKATER

I Fårup Sommerland tilbyder vi det, vi kalder ”Fårup dukater” til større grupper. Dukaterne er en værdikupon, som koster kr. 50,- pr. stk. og kan benyttes ved alle spisesteder, butikker m.v. i parken.

Måske er alle ikke sulten på samme tid, så stil sulten, når I har lyst med Fårup Sommerlands dukater.

Dukater gælder kort sagt til valgfrit køb i hele parken på jeres udflugtsdag.

 

FORLYSTELSESFOTO TIL RABATPRIS FOR GRUPPER

Få et minde med hjem fra jeres gruppetur. Kuponer skal bestilles inden besøget.

Food (1)

GRUPPEUDFLUGT INKL. SPISNING

I sæsonen 2021 tilbyder vi flere muligheder for at kunne kombinere gruppeudflugten med lækre spisemuligheder. Flere med udgangspunkt i, at vi kan holde afstand også i 2021.

Vi bidrager meget gerne med forslag og ideer til en sjov dag sammen.

Forest

RUNDVISNING I PARKEN

Nu har I muligheden for at få historien om et sommerland, der i mere end 40 år har skabt oplevelser for både store og små.

Zzz

Overnat i Danmarks sjoveste skov

Vi kan også sørge for overnatning, så I kan vågne op midt inde i parken. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. 

KONTAKT

Kontakt os - og hør om mulighederne for en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine venner. Vi anbefaler, at I reserverer jeres gruppetur i god tid.

 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk