Skip to the content

Gruppeudflugt i Fårup Sommerland

Sæt kollegaer, venner eller familie i centrum for en dag eller to. En tur i Fårup Sommerland er en udflugt, som normalt varer hele dagen, og vi kan sørge for det hele: Morgenmad, kilden i maven, sejlture, frokost, en tur i træstammerne, Aquapark, frokost, aftensmad og måske en kop kaffe og en isvaffel, inden solen går ned. Skulle I alle er nogle af jer have lyst til at kombinere udflugten med en overnatning på vores skønne 4-stjernede Hotel Fårup, så er det selvfølgelig også muligt.

Hvad end I er 20 eller 10.000, vil vi meget gerne komme med et forslag til en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine Facebook-venner. Sidder du i en personaleforening, laver vi også gerne et uforpligtende tilbud/program for dagen til jer. Lad jer inspirere af de mange muligheder for en sjov dag i skoven sammen nedenfor.

Hvis I er en større gruppe, der skal besøge Fårup Sommerland, kan det være en fordel at forudbestille jeres entrébilletter. I sparer penge på entréen allerede ved 20 personer.

Gruppeentré 2021

26. april - 4. juni Kr. 230,- pr. person (Normalpris kr. 255,-)
5. juni - 22. august Kr. 270,- pr. person (Normalpris kr. 295,-)
23. august - 19. sep. Kr. 230,- pr. person (Normalpris kr. 255,-)
16. – 24. oktober  Kr. 250,- pr. person (Normalpris kr. 275,-)

Ovennævnte priser er gældende for både børn og voksne. Børn under 3 år er gratis.

 

Fårup dukater

I Fårup Sommerland tilbyder vi det, vi kalder ”Fårup dukater” til større grupper. Dukaterne er en værdikupon, som koster kr. 50,- pr. stk. og kan benyttes ved alle spisesteder, butikker m.v. i parken.

Måske er alle ikke sulten på samme tid, så stil sulten, når I har lyst med Fårup Sommerlands dukater.

Dukater gælder kort sagt til valgfrit køb i hele parken på jeres udflugtsdag.

 

Forlystelsesfoto til rabatpris for grupper

Få et minde med hjem fra jeres gruppetur. Kuponer skal bestilles inden besøget.

 

 

Gruppeudflugt inkl. spisning

Vi kan sørge for det hele: Morgenmad, frokost, aftensmad og måske en kop kaffe og en isvaffel, inden solen går ned. 

Find inspiration her eller kontakt os - vi kommer gerne med forslag og ideer.

Rundvisning i Fårup Sommerland

Nu har I muligheden for at få historien om et sommerland, der i mere end 40 år har skabt oplevelser for både store og små.

Overnat i Danmarks sjoveste skov

Vi kan også sørge for overnatning, så I kan vågne op midt inde i parken. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.

Kontakt

Kontakt os - og hør om mulighederne for en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine venner. Vi anbefaler, at I reserverer jeres gruppetur i god tid.

 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk