Skip to the content

FAQ

Her finder I svar på de oftest stillede spørgsmål. Har I brug for yderligere hjælp, er I altid velkommen til at kontakte os på bc@faarup.dk eller 96 73 92 12/ 96 73 92 12

 

Hvor skal vi henvende os?

Når I ankommer til parken, skal I henvende jer i vores Information. Her får I udleveret nødvendige materialer samt armbånd – som I har bestilt i forbindelse med reservation af dagen.

 

Hvilke dage kan vi besøge Fårup?

Indskolingen, mellemtrinet og udskolingen kan kombinere faglighed og sjov i Danmarks sjoveste klasseværelse i hverdage i maj, juni og august, hvor Fårup holder åbent. Billetter til skoleforløbet kan kun bestilles på forhånd. 

 

Hvad skal vi medbringe?

Eleverne skal medbringe mobiltelefoner med kamera og lommeregner. Derudover skal der bruges blyant og papir. Til enkelte opgaver skal der bruges målebånd, disse kan lånes i parken – og udleveres i Informationen ved ankomst.

 

Hvor lang tid tager opgaverne?

Opgaverne er designet, så de som udgangspunkt kan løses på 5 x 45 minutter – hvilket svarer til 5 skoletimer.

 

Armbånd

I kan i formularen bestille gratis armbånd med plads til lærerens telefonnummer. Nogle gange kan det nemlig godt være lidt svært at finde hinanden i Fårup, og derfor er det altid en god idé at give eleverne i de mindste klasser et armbånd på. Det gør det meget lettere for os at hjælpe elever med at finde deres lærerer, hvis I ikke kan få øje på hinanden.

 

Forlystelser

Forlystelserne, som skal anvendes ved de enkelte opgaver, kan I finde på parkkortet, som kan downloades her eller fås i Fårup, når I ankommer. Hvis en forlystelse er midlertidigt lukket, er I desværre nødt til at springe den pågældende opgave over. 

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.