2R2a6999

FAQ om Hotel Fårup

Hvis du ikke har modtaget din bekræftelse pr. mail, umiddelbart efter du har foretaget reservationen, så vær opmærksom på, at den kan være havnet i uønsket/spam mail. Hvis du ikke finder den der, bedes du kontakte os på tlf.: +4596739207, så er vi klar til at hjælpe jer.

Der kan kun bookes overnatning på Hotel Fårup uden billetter til Fårup Sommerland, hvis I i forvejen har sæsonkort. Ophold med sæsonkort kan bookes via hjemmesiden. Ophold på Hotel Fårup kan ikke kombineres med andre typer billetter end dem, der sælges via hotellet.

Når I overnatter på Hotel Fårup, er der automatisk entre med til Fårup Sommerland. Det vil sige, at overnatter I en nat på hotellet, har I adgang til Fårup Sommerlandbåde på ankomst- og afrejsedag.

På jeres ankomstdag er I meget velkommen til at bruge parken allerede fra kl. 10.00, og på afrejsedagen kan I frit bruge parken frem til den lukker. Bor I på hotellet to nætter, har I automatisk tre dages fuld entre med i opholdets pris.

Et ophold på Hotel Fårup er stor morgenmadsbuffet altid inkluderet i prisen. 

Afbestillingsbeskyttelse koster 5% af overnatningsbeløbet på Hotel Fårup. Afbestillingsbeskyttelse bestilles og betales i forbindelse med booking af opholdet. Hvis I tilvælger afbestillingsbeskyttelse, kan I frit annullere eller flytte jeres ophold indtil 8 dage inden ankomst.
Ved annullering tilbagebetales hele pakkeprisen – dog ikke det I har betalt for afbestillingsbeskyttelsen.
Hvis I flytter opholdet til en dyrere periode/overnatningstype, betales differencen og hvis det flyttes til en billigere periode/overnatningstype, får I differencen tilbagebetalt.Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst godtgøres hele pakkeprisen, dog med fradrag af kr. 300,- i administrationsgebyr. Beløbet opgøres og der fremsendes en bekræftelse herpå via den oplyste mailadresse.
Pengene vil blive overført elektronisk til det kort, der er betalt fra.
Ved afbestilling mellem 30 dage og 8 dage før ankomst, godtgøres 50 % af pakkeprisen dog med fradrag af kr. 300,- i administrationsgebyr. Beløbet opgøres og der fremsendes en bekræftelse herpå via den oplyste mailadresse.
Pengene vil blive overført elektronisk, til det kort der er betalt fra.
Ved afbestilling mindre end 8 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.

Hvis I ønsker at ændre jeres booking til en anden periode, kan det sagtens lade sig gøre mod et administrationsgebyr på kr. 300,-. Dog skal ændringen ske senest 8 dage før jeres oprindelige ankomstdato. Hvis I flytter opholdet til en dyrere periode/overnatningstype, betales differencen og hvis det flyttes til en billigere periode/overnatningstype, får I differencen tilbagebetalt.

Ophold i perioden uge 13-36 begge uger inkl.

  • Check ind kan ske fra kl. 14.30
  • Check ud skal ske seneste kl. 10.00

 

Ophold i perioden uge 40-42 begge uger inkl.

  • Check ind kan ske fra kl. 14.30
  • Check ud skal ske seneste kl. 10.30

 

Ankommer I en dag, hvor Fårup Sommerland har lukket, åbner hotellet kl. 14.30.

Ankommer I på en af parkens åbningsdage, er I velkommen i Fårup Sommerland allerede fra parken åbner. Se åbningskalenderen her. I har entre til Fårup Sommerland alle dage også afrejsedagen.

Det er muligt at få opbevaret jeres bagage på hotellet i vores kuffertrum, både inden check ind og efter check ud. I skal blot henvende jer i receptionen.

Det er gratis at parkere ved Hotel Fårup – såvel som i parken. Ved hotellet er der også mulighed for at oplade jeres el-bil. Hotellet har seks ladestationer.

Ja, der er handicapvenlige værelser på hotellet. For øvrig information og booking af et handicapvenligt værelse, bedes du kontakte os på telefon +4596739207.

På Hotel Fårup er der let tilgængelighed for kørestolsbrugere og ubesværet tilgang til og fra p-pladsen samt parken. Du kan læse mere om hotellets mærkning gennem God Adgang her. 

Ja, det er muligt at booke et allergivenligt værelse på hotellet. Med et allergivenligt værelse sikrer vi en allergivenlig rengøring samt allergivenlige dyner og puder. Ved booking af et allergivenligt værelse, tillægges et gebyr på 350kr. pr. ophold.

Hvis du ønsker et allergivenligt værelse, bedes du kontakte os på telefon +4596739207.

Du kan se parkens åbningstider ved at klikke her. Vi gør opmærksom på, at parken kan have lukket på nogle af hotellets åbningsdage.

Familiens hund er mere end velkommen hos os – vi stiller en hundeskål frem, på værelset, til jeres firbenede familiemedlem. Det koster blot 250kr. i rengøringstillæg pr. ophold.

Hunden må gerne være alene på værelset – dog ser vi helst, at den er med i parken i løbet af dagen. Vi beder jer efterlade et telefonnummer i receptionen, så vi kan kontakte jer hvis nødvendigt.

Det er ikke tilladt at efterlade hunden alene i bilen.

Er hunden på værelset, når der skal gøres rent, vil værelset ikke blive rengjort.

Hotel Fårup er røgfrit. Hotellet har én rygezone, hvor det er tilladt at ryge. Rygereglerne gælder også for brugen af E-cigaretter. Det er ikke tilladt at ryge på altaner/terrasser, der hører til værelserne.

Familieværelser med connecting door er velegnet til de familier der ønsker lidt mere plads eller er flere end seks personer. Det er to familieværelser, der er forbundet med en dør imellem. Hvis I ønsker familieværelser med connecting door, skal I blot kontakte os på telefon +4596739207.

Alle Fårup Sommerlands gæster er velkomne til frokost på Hotel Fårup. Vi har frokost hver dag fra kl. 12.00-15.00. Der er forskellige retter for både store og små. Dog kan restauranten være lukket ved private arrangementer. 

På Hotel Fårup tilbyder vi hver aftenbuffet fra kl. 17.30. Der er både en voksen- og en børnebuffet, men man er altid velkommen til smage lidt fra den ene og anden buffet.

Buffeten koster 225kr. for voksne, 115kr. for børn(3-11år) og de mindste(0-2år) er gratis.

På hotellet tilbyder vi et indendørs legerum, som henvender sig til børn i alderen 3-9år. Derudover er der mulighed for, at hele familien kan hygge sig med et af vores mange spil som findes i loungen.

Udendørs tilbydes en større legeplads, trampoliner, petanquebane samt en fodboldbane, hvor hele familien kan tage en kamp. Der er mulighed for at låne en fodbold i receptionen.

Herudover har I mulighed for at tage en runde minigolf på Golf Øen eller hygge jer i vores hyggelige Bålhytte. Bålhytten kan nogle dage være optaget til private selskaber.

Når vi kan se, at der skal bo børn mellem 0-2år, sættes der altid en weekendseng og et puslebord klart ind på værelset ved ankomst uden beregning. Der er mulighed for at købe sutter, vådservietter, sutteflasker, hagesmække og badebleer i receptionen. Det er også muligt at låne en babyalarm eller et badekar til de mindste.

Alle vores familieværelser indeholder en dobbeltseng og en køjeseng. Suiterne har opdelte soverum med en dobbeltseng i det ene rum og to enkeltsenge i det andet.  På alle hotellets værelser er der mulighed for en til to ekstra opredninger.

Yderligere har værelserne en Safety boks, TV med 19 kanaler, mulighed for at lave kaffe samt te og på badeværelset er der hårtørrer. Der findes ikke køleskabe på værelserne med undtagelse af suiterne.

Ja, ved nogle tilfælde kan man godt få senere check ud – mod et gebyr på 100kr. pr. påbegyndt time.

Spørg, senest dagen før afrejse, i receptionen om det er muligt.

Efter parkens lukketid har I mulighed for at gå en tur i en del af parken. I kan gå i området fra hotellet og ned til Egerntårnet, hvor I møder en lukket port. Udover at gå en tur har I også mulighed for at spille minigolf eller tage en tur i cykelbådene rundt om Golf Øen. Herudover har hotellets Bålhytte også åbent om aftenen, hvor der er mulighed for at hygge sig omkring det levende bål. Bålhytten kan dog være optaget til private arrangementer og derfor være lukket.   

Gør lidt ekstra ud af børnefødselsdagen og bestil en fødselsdagspakke, pris 399kr. Vi pynter jeres værelse op til fødselsdag med flag, balloner og serpentiner, serverer børnechampagne, slik og fødselsdagskage – herudover vil der være en fødselsdagsgave til fødselaren.

Pyntningen af værelse er klar på ankomstdagen.

Ja det kan I godt. Det er muligt at få vasket og tørret tøj under jeres ophold, mod et gebyr på 75kr. pr. del.

I skal blot henvende jer i receptionen, hvis I ønsker at få vasket.

Du kan betale med euro på Hotel Fårup og i alle Fårups butikker. Du skal dog være opmærksom på, at vi kun modtager sedler - og byttepengene får du selvfølgelig tilbage i danske kroner.

Har I brug for kontanter, er det muligt at hæve penge i hotellets reception eller i Informationen i Fårup Sommerland.

Ja, på Hotel Fårup kan I leje håndklædepakker, 45kr. pr. pakke, til brug i Aquaparken. Pakken indeholder to håndklæder.

I har mulighed for at tilføje ønsker under kommentarfeltet, når I booker ophold på hotellet, såsom ”vi ønsker at bo på 1. sal”, ”vi ønsker at bo ved siden af XX under vores ophold” eller ”vi er to i familien med glutenallergi”. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde jeres ønsker – vi kan dog ikke garantere det.

Ja, i parkens åbningstid når rutsjebanerne suser afsted, kan der forekomme støj fra de glade sommergæster i forlystelserne.

A-Z mappen indeholder en lang række praktisk information, I kan få brug for under jeres ophold på Hotel Fårup, vælg det sprog der passer jer bedst herunder.

Dansk version

Engelsk version 

Norsk version