Skip to the content

FAQ HOTEL FÅRUP


Har du ikke modtaget din bekræftelse?

Hvis du ikke har modtaget din bekræftelse pr. mail inden for to timer, så vær opmærksom på, at den måske er havnet i uønsket/spam mail. Hvis du ikke kan finde den der, bedes du kontakte vores bookingafdeling på tlf.: +45 96 73 92 07, så er vi klar til at hjælpe dig.

 

Kan jeg booke ophold uden billetter? (fx fribilletter eller sæsonkort)

Der kan kun bookes overnatning på Hotel Fårup uden billetter til Fårup Sommerland, hvis I i forvejen har sæsonkort. Ved booking af overnatning med sæsonkort bedes I kontakte vores bookingafdeling på tlf.: +45 96 73 92 07. 
Ophold på Hotel Fårup kan ikke kombineres med andre typer billetter end dem, der sælges via hotellet.

 

Entré under opholdet

Når I overnatter på Hotel Fårup, har I fri entre til Fårup Sommerland. Det vil sige, at overnatter I en nat på hotellet har I adgang til Fårup Sommerland både på ankomst- og afrejsedag. I er velkommen til på ankomstdagen at bruge parken allerede fra kl. 10:00 og igen på afrejsedagen til parken lukker. Bor I på hotellet to nætter har I tre dages fuld entre med i prisen.

 

Midlertidige afbestillingsbetingelser i forbindelse med COVID-19 / Coronavirus

  • Vi har indført mulighed for at man kan annullere eller flytte sit ophold gratis, så længe det sker senest 8 dage inden ankomstdato. 
  • Vælger du at annullere dit ophold, så får du det fulde beløb tilbage eller du kan vælge at få beløbet overført til et gavekort.
  • Hvis opholdet flyttes til en dyrere periode, så skal du betale differencen. Flyttes opholdet til en billigere periode, så får du naturligvis differencen udbetalt.
  • Disse lempede vilkår gælder for alle bookinger til og med oktober 2021.

 

Afbestilling uden afbestillingsbeskyttelse

Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst godtgøres hele pakkeprisen, dog med fradrag af kr. 300,- i administrationsgebyr. Ved afbestilling mellem 30 dage og 8 dage før ankomst, godtgøres 50 % af pakkeprisen samt et fradrag på kr. 300,- i administrationsgebyr. Ved afbestilling mindre end 8 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.

 

Afbestilling med afbestillingsbeskyttelse

Såfremt der i forbindelse med booking af opholdet er bestilt en afbestillingsbeskyttelse, som udgør 5% af overnatningsbeløbet træder denne i kraft såfremt, der opstår akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, som rammer den person, der har bestilt opholdet, ægtefælle, børn, forældre eller søskende. Hele opholdets pris tilbagebetales.

 

Hvornår er der check ind og check ud?

Check ind på Hotel Fårup kan ske fra kl. 14.00 på ankomstdagen. I er selvfølgelig velkommen allerede fra kl. 10, hvor Fårup Sommerland åbner. Der er mulighed for parkering udenfor hotellet. 
Check ud fra hotellet skal ske på afrejsedagen senest kl. 10.00. Jeres bagage kan opbevares på hotellet.

 

Er der mulighed for bagage-opbevaring?

Ja, der er mulighed for bagage-opbevaring på hotellet i et aflåst kuffertrum. I skal blot henvende jer i receptionen.

 

Er der parkering ved hotellet?

Det er gratis at parkere ved Hotel Fårup - såvel som i parken. Ved hotellet er der også mulighed for at oplade sin el-bil ved en E-on ladestation.

 

Er der handicapvenlige værelser på Hotel Fårup?

Ja, der er handicapvenlige værelser på hotellet. For øvrig information og booking af et handicapværelse bedes du ringe til vores bookingafdeling på tlf.: +45 96 73 92 07.
På Hotel Fårup er der let tilgængelighed for kørestolbrugere og ubesværet tilgang til og fra p-pladsen samt parken.
Du finder alle relevante informationer om særlige forhold for handicappede her.

 

Kan jeg booke et allergivenligt værelse på Hotel Fårup?

Ja, det er muligt at booke et allergivenligt værelse på hotellet. Med et allergivenligt værelse sikrer vi en allergivenlig rengøring samt allergivenlige dyner og puder. Ved booking af et allergivenligt værelse, tillægges et gebyr på kr. 350,- pr. ophold.
Hvis du ønsker at booke et allergivenligt værelse, bedes du kontakte vores bookingafdeling på tlf.: +45 96 73 92 07.

 

Hvornår er parken åben?

Du kan se parkens åbningstider ved at klikke her. Du skal være opmærksom på, at parken kan være lukket på nogle af hotellets åbningsdage.

 

Må vi medbringe vores hund på Hotel Fårup - og hvad koster det?

Jeres hund er mere end velkommen på Hotel Fårup. Det koster blot kr. 250,- i rengøringstillæg pr. ophold. Der er hundebar ved begge indgange til hotellet, og rundt omkring hotellet finder du hundeposer til hundens efterladenskaber. Hunde må gerne være alene på værelset - dog ser vi helst, at den er med i parken i løbet af dagen. Det er ikke tilladt at efterlade hunden alene i bilen. Vi beder jer efterlade et mobilnummer i receptionen, så vi kan kontakte jer hvis nødvendigt. Er der hund på værelset, når der skal gøres rent, bliver værelset ikke rengjort. Jeres hund må ikke medbringes i hotellets eller parkens restauranter samt i vores Aquapark.

 

Må man ryge på hotellet?

Hotel Fårup er røgfrit. Hotellet har én rygezone, hvor det er tilladt at ryge. Rygereglerne gælder også for brugen af E-cigaretter. Det er ikke tilladt at ryge på altaner/terrasser, der hører til værelserne.

 

Familieværelser med connecting door

På Hotel Fårup har du mulighed for at booke familieværelser med connecting doors. Disse værelser er velegnet til de familier, der ønsker lidt bedre plads under opholdet. Vi tilbyder to standardværelser, der er forbundet med en dør imellem, hvilket giver betydeligt mere plads. Hvis du ønsker familieværelser med connecting door, skal du blot kontakte vores bookingafdeling på tlf. +45 96 73 92 07.

 

Kan vi spise frokost på Hotel Fårup?

Ja, Hotel Fårup tilbyder frokost hverdag fra kl. 12.00 – 15.00 i deres egen restaurant med udvalg af forskellige retter for både store og små ganer.

 

Kan vi spise aftensmad på Hotel Fårup?

Ja, Hotel Fårup tilbyder buffet hver aften i hotellets restaurant. Denne koster 199,- for voksne og 99,- for børn mellem 3-11 år. Børn mellem 0-2 år er gratis. Derudover er der mulighed for tilkøb af softice for 35,- pr. person.

 

Hvilke faciliteter tilbyder Hotel Fårup?

På hotellet tilbyder vi indendørs legerum, som henvender sig til børn i alderen 3-11 år. Derudover er der mulighed for at hele familien kan hygge sig med et af vores mange spil i hotel-loungen. Udendørs tilbydes en større legeplads og trampoliner, samt en fodboldbane, hvor hele familien kan duellere. Der er mulighed for at låne fodbold i hotellets reception. Derudover kan I tage et spil minigolf på Golf Øen eller en tur i vores cykelbåde frem til kl. 22.00 hver aften.  

 

Hvilke faciliteter har værelserne på Hotel Fårup?

Alle familieværelser indeholder én dobbelt seng og én køjeseng. Suiterne har opdelt soverum tiltænkt en eventuel forældre- og børneafdeling - bestående af en dobbeltseng og to enkeltsenge. På alle hotellets værelser er der mulighed for én til to ekstra opredninger. Yderligere har værelserne en Safety boks, TV med 19 kanaler og hårtørrer. Der tilbydes desværre ikke et køleskab på værelserne - dog er der køleskab på de to familiesuiter.

 

Er det muligt at beholde sit værelse længere på afrejsedagen?

Ja, ved nogen tilfælde kan man forlænge sit ophold - dog mod et gebyr på 100,- pr. påbegyndt time efter kl. 10.00. Forhør dig i receptionen dagen før ud-check.

 

Kan man benytte sig af Fårup Sommerland efter parkens lukketid?

Efter parkens lukketid har i mulighed for at gå en lille tur i parken, ned til Egerntårnet hvor i møder en lukket port. På denne tur har i mulighed for, at gøre holdt og spille minigolf på Golf øen eller tage en tur i cykelbådene frem til kl. 22.00. Alt færdsel her er på eget ansvar og vi beder jer respektere porte og afspærringer.

 

Fødselsdagspakke

Gør lidt ekstra ud af børnefødselsdagen på Hotel Fårup med en fødselsdagspakke. Vi pynter jeres værelse op til fødselsdag, serverer børnechampagne, slik og fødselsdagskage på værelset, og der er en fin gave fra Fårup Sommerland. Prisen er et tilkøb til værelset. Pakken står klar på værelset ved ankomst.

 

Kan jeg få vasket mit tøj under mit ophold?

Det er muligt at få vasket og tørret tøj under sit ophold mod et gebyr på kr. 75,- pr. del. Henvend dig i hotellets reception, hvis dette ønskes.

 

Kan jeg betale med udenlandsk valuta på Hotel Fårup?

På Hotel Fårup tager vi imod følgende udenlandske sedler: Euro, norsk og svensk valuta. Har man brug for kontanter, er det muligt at hæve penge i Informationen i Fårup Sommerland eller i hotellets reception. 

 

Kan jeg leje håndklæder til Aqua Parken?

Ja, på Hotel Fårup tilbyder vi leje af håndklædepakker af kr. 35,- pr. pakke. Der opkræves et depositum på kr. 50,- som refunderes ved aflevering af håndklæderne på Hotel Fårup.

 

Hvilke faciliteter findes på hotellet for spædbørn?

Når vi ser, at der skal bo børn mellem 0-2 år, sættes der altid en barneseng og puslebord klart på værelset ved ankomst uden beregning. Ydermere tilbyder vi salg af sutter, sutteflasker og grød. Vi udlejer også babyalarmer og babybadekar. I skal blot henvende jer i hotellets reception ved ankomst eller under opholdet.

 

Specielle ønsker

I har mulighed for at tilføje ønsker under kommentarfeltet, når I booker ophold på hotellet, såsom ”vi ønsker at bo på 1. sal”, ”vi ønsker at bo ved siden af xx under vores ophold” eller "Jeg er glutenallergiker, kan jeg få særligt mad". Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde jeres ønske - vi har dog ikke mulighed for at garantere det.  

 

A-Z mappe

A-Z mappen indeholder en lang række praktiske informationer, I kan få brug for under jeres ophold på Hotel Fårup. 

Dansk version

Engelsk version 

Norsk version

Tysk version