Skip to the content
  • TID OG STED
  • Efteråret 2022
  • Kl. 16:30 - 21:30
  • Hele parken lyses op kl. 18:30
  • Alm. entrebillet, Lysfaldsbillet eller sæsonkort

Lysfaldsbillet

LYSFALD

NÅR SOLEN GÅR NED, BRYDER LYSET FREM

Kom til Lysfald i Fårup Sommerland i efteråret. Som noget nyt åbner vi allerede op for Lysfald og Høstfest i weekenden d. 7.-9. oktober og selvfølgelig i hele efterårsferien fra d. 15.-22. oktober, og vi har udvidet åbningstiden helt til 21:30. Vi åbner desuden flere lækre, nye spisesteder, så mange flere skønne gæster kan få sulten stillet i parken - glæd jer!

Vi ser frem til at byde jer velkommen, til en magisk, sanselig oplevelse, når vi sammen siger på gensyn til den skønne oktober-himmel og lyset, der er på vej i vinterhi. Parken prydes med tusindvis af funklende lamper, for når solen går ned, bryder lyset frem. Dette år byder på endnu flere lys og endnu flere spektakulære installationer og oplevelser! 
Det overordnede tema bliver stadig årstidernes magiske skiften, og efter man har været på sanserejse gennem årstiderne, slutter oplevelsen med årets skiften – nytår - og Lysfald vil fortolke en nytårsfest i lys og lyd! Hvis du skal have nytåret med, skal du blive indtil klokken 21:30.

..Og selvom mørket falder på, slukker vi ikke for karrusellerne, så der vil være rig mulighed for at opleve adrenalinsuset i vores mange forlystelser helt indtil parken lukker klokken 21.30🎢

 

Det bliver ægte Fårup Sommerland-stemning med leg, sjov, grin, overraskelser og storslåede oplevelser - blot i et nyt lys! Vi inviterer til nysgerrighed på lyset og årstidernes skiften🌱🍂☀️❄️

Stars

NÅR MØRKET FALDER PÅ...

... bryder lyset frem i Fårup - og vi skruer op for magien, fortællingerne og effekterne. Skoven, forlystelserne og Fårup vil lyse, som du aldrig har set før!

Stars

NÅR LYSET BRYDER FREM...

...kan du mærke suset i parkens mange farverige forlystelser. Oplev Falken, når den trækker fra efterårets mørke og varme toner mod det blåkolde vinterdække, forårets pasteller og sommerens pang og varme.

Las os sammen opleve efterårsmørket - i en park badet i lys.  

Stars

PRØV FORLYSTELSER I MØRKET

Næsten alle vores forlystelser er også åben til Lysfald. Så der er masser af mulighed for at få sus i håret.

 

Følgende forlystelser lukker kl. 18:00 - River Rafting, Træstammerne, Robådene, Cykelbådene, Kanosøen, Skattejagten, Guldgraveren og 4D Biografen

Bondegården og Hestene lukker klokken 17:00. Bondegården holder åbent lørdag den 15. oktober til lørdag den 22. oktober.

Leaves More

START DAGEN TIL HØSTFEST

Køb en alm. billet og start dagen ud til den hyggeligste Høstfest med masser af aktiviteter for hele familien. Så kan du opleve hvordan parken forvandles klokken 18:30, når mørket bryder frem og tusindvis af lamper tændes.