Praktiske informationer

Armbånd

Ved Informationen kan du tage et gratis armbånd med plads til dit telefonnummer. Nogle gange kan det nemlig godt være lidt svært at finde hinanden i Fårup, og derfor er det altid en god idé at give dine børn et armbånd på. Det gør det meget lettere for os at hjælpe dit barn med at finde sine forældre, hvis I ikke kan få øje på hinanden.

 

Babycare

I vores Babycare Center, som du finder lige ved indgangen, kan du amme din baby i rolige omgivelser eller varme en sutteflaske i mikroovnen. Der er selvfølgelig også mulighed for at skifte de små.

 

Besøg Fårup

Selvom vores besøgstal i høj grad afhænger af vejret, er der alligevel et par tommelfingerregler, du kan planlægge dit besøg efter. I højsæsonen er der f.eks. normalt færrest gæster i parken mandag, fredag og søndag, og i for- og eftersæsonen er almindelige hverdage de mindst besøgte. Vær dog altid opmærksom på lukkedage, når du planlægger dit besøg.

OBS: lørdag d. 25. august 2018 får vi besøg af 3F og forventer derfor et højt besøgstal netop denne dag. Derfor kan der forekommer længere kø ved attraktionerne.  


Betalingskort

Det er muligt at betale med både danske og udenlandske betalingskort i de fleste butikker i Fårup. Hvis du har brug for at hæve et mindre beløb, kan dette gøres i Informationen.

 

Førstehjælp

Hvis du er så uheldig at komme til skade, når du besøger Fårup, er hjælpen heldigvis altid tæt på. Henvend dig til den nærmeste medarbejder, så vil hun forsøge at hjælpe dig eller eventuelt tilkalde en af vores førstehjælpere. Du kan også altid kigge forbi vores Førstehjælpshus bag Restaurant Loen, hvis du har et spørgsmål eller et mindre problem.

 

Garderobeskabe

Ved Informationen og i Aquaparken kan du leje et garderobeskab til dit tøj, en taske eller andet, du helst ikke vil slæbe rundt på. Du vælger selv, hvor lang tid du skal bruge skabet og betale herefter. Priserne varierer fra 20,- til 60,-. Du har ubegrænset adgang til skabet hele dagen - uden en ekstra betaling. Du skal hverken bruge nøgle eller pinkode for at få adgang til skabet, du skal blot huske din kvittering. 

 

Handicap

Alle gæster der har et "Vis Hensyn"-kort kan henvende sig ved attraktionerne og få en tid til at prøve attraktionen. Tidspunktet noteres af operatøren på det udleverede "tidsbestillingskort". Hvis der fx er 20 minutters kø, vil man få en tid 20 minutter efter man henvender sig. Det vil sige, at man ikke skal stå i køen og vente, da man kommer ind gennem udgangen efter de 20 minutter. Du finder alle relevante informationer om særlige forhold for handicappede her.

 

Hittegods

Hvis du har været så uheldig at glemme noget i Fårup, kan du udfylde en formular på vores kontaktside.

 

Hjertestarter

Fårup er tilmeldt Hjertestarter-Netværket, fordi vi i tilfælde af hjertestop har en såkaldt Hjertestarter placeret i Informationen og på Hotel Fårup. Hjertestarteren er en transportabel, batteridrevet maskine, som skal betjenes manuelt. Den benævnes også en defibrillator. Hjertestarteren kan ikke fejlbetjenes og er let at bruge.

Henvend dig hurtigst muligt til den nærmeste medarbejder, hvis du vurderer, at der er brug for livreddende førstehjælp. Vores førstehjælpere er klar til at rykke ud i parken omgående.

Læs mere om Hjertestartere her: http://www.hjertestarter.dk/

 

Hvepse- og bistik

I sommerperioden vil der være en del hvepse og bier i Fårup Sommerland. Er du allergisk over for enten hvepse- eller bistik, bør du derfor tage dine forholdsregler. 

 

Hunde

Din hund er mere end velkommen i Fårup, men vi forventer dog, at den holdes i snor og under opsyn hele dagen. Ved indgangen finder du et stativ med poser til hundens efterladenskaber, og rundt omkring i parken kan din hund få en tår vand i en af vores "hundebarer". Det er ikke tilladt at efterlade hunden alene i en varm bil eller bundet fast til et træ, når I går rundt i parken.


OBS: Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at have hunde med ind i Aquaparken.

 

Højdemåler

Ved indgangen kan du måle din højde og se, hvilke forlystelser du er høj nok til at prøve i Fårup.

 

Institutioner

Børn og unge, der er anbragt på institutioner eller i døgnpleje, skal betale fuld billet- eller sæsonkortpris. Ledere og ansatte, der i forbindelse med arbejde er med som ledsagere, kommer dog gratis ind. Disse skal kunne fremvise gyldig dokumentation for, at de arbejder i institutionen eller døgnplejen. Ønsker du at betale med EAN-nummer, kan du hente og udfylde denne formular, som du afleverer ved billetlugen ved ankomst. 

 

Klapvogne

Hvis du har små børn med i Fårup, kan du ved trækvognene leje en af vores BRIO-klapvogne. De er udstyret med både benstøtte og kaleche, så de mindste kan slappe af eller få sig en lille lur i skyggen. En klapvogn koster kr. 50,- i leje pr. dag. Husk gyldig billedlegitimation som pant.

 

Kørestole

Har du brug for at låne en kørestol, har vi et begrænset antal kørestole til udlån. Det koster ikke noget at låne en kørestol, men vi skal have gyldig billedlegitimation som pant.

Det er en god idé at reservere en kørestol i forvejen, så du er sikker på, at der er en til rådighed. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen på vores kontaktside. Hvis reserveringen sker senere end 3 dage før besøget, bedes du i stedet kontakte Informationen på tlf. 98 88 16 00.

 

Overnatning

Hvis du har lyst til at overnatte i nærheden af Fårup, kan du booke din overnatning på vores bookingportal.

 

Parkering

I Fårup er der altid plads til at tage bilen med på skovtur - og så er det endda helt gratis! Hvis I ikke gider slæbe rundt på madkurv, badetøj osv. hele dagen, kan I altid efterlade det i bilen og hente det, når I får brug for det. Det er ikke muligt at oplade elbiler i Fårup Sommerland

 

Priser

Du finder vores åbningstider og billetpriser under "Tider og priser".

 

Rygning

Fårup Sommerland er røgfri. Vi har 12 rygezoner, hvor det er tilladt at ryge. Find zonerne her. Rygereglerne gælder også for brugen af E-cigaretter, som ligeledes kun er tilladt i de 12 rygezoner. Det er desuden tilladt at ryge på parkeringspladsen.

 

Toiletter

Du finder vores toiletter i nærheden af stort set alle Fårups butikker. Handicaptoiletter finder du ved Aquaparken, i indgangsområdet, i Spisekammeret, bag Fårup Grillen og i isbutikken ved den store legeplads. Ved indgangen og Fårup Grillen finder du desuden vores Babycare Center. Toiletterne rengøres flere gange dagligt af Fårups rengøringshold.

 

Trækvogne

Tasker, tøj og trætte børn. Ja, vi ved godt, at der kan være nok at slæbe på, når I besøger Fårup. Derfor udlejer vi selvfølgelig også de praktiske trækvogne med plads til lidt af hvert. En trækvogn koster kr. 50,- i leje pr. dag. For at låne trækvognen kan du betale 100 kr. i depositum eller fx lægge gyldig legitimation, bilnøgler etc. som pant.

 

Tørretumbler

Hvis dit tøj er blevet lidt vådt efter en tur i Træstammerne eller en af vores andre forlystelser, kan du for kr. 20,- tørre det i tørretunnellen ved Træstammerne.

 

Valuta

Du kan betale med både norske og svenske kroner samt Euro i alle Fårups butikker. Du skal dog være opmærksom på, at vi kun modtager udenlandsk valuta i sedler - og byttepengene får du selvfølgelig tilbage i danske kroner.

 

Wi-Fi

Når du besøger Fårup, kan du benytte dig af vores gratis Wi-Fi. Der er placeret 24 accesspunkter, som sikrer, at du har dækning de fleste steder inde i parken.   

 

Åbningstider

Du finder vores billetpriser og åbningstider under siden "Tider og priser"