Koncerter i Fårup Sommerland i 2018

I Fårup Sommerland er det vigtigt for os, at vi har et musikalsk univers, der rummer musikoplevelser for både børn og voksne. Derfor har vi arrangeret en lang række events og familiekoncerter i 2018, hvor I kan få en oplevelse med familie og venner, I sent glemmer. Tag børnene med til et event eller en familiekoncert i Fårup Sommerland.

I får muligheden for at opleve den unikke stemning i parken, når de fantastiske arrangementer løber af stablen. Husk at du med et sæsonkort får gratis adgang til alle familiekoncerter og events i Fårup Sommerland!

Oplev musik events med populære kunstnere

I Fårup Sommerland har vi familiekoncerter for enhver smag. I løbet af 2018 gæster en række af de hotteste navne inden for dansk musik Fårup Sommerland. Kom og vær med når Wafande giver den gas, eller når Joey Moe tryllebinder publikum i Fårup Sommerland.

Vi får også besøg af et par af de talentfulde finalister fra MGP 2018. 

Kort sagt er der musik events for alle aldre i Fårup Sommerland. Så tag din familie samt venner og veninder under armen og oplev Fårup Sommerlands familiekoncerter, der er fyldt med spændende oplevelser, hvor I sammen får minder for livet.

Sjov og ballade for alle generationer

I Fårup Sommerland har vi fantastiske events for alle generationer. I kan møde kendte karakterer fra Ramasjang, fejer sidste skoledag eller tage bedsteforældre med til bedsteforældredag – alt sammen i Fårup Sommerland. Så uanset din alder kan du få sjov og ballade i det populære sommerland.

Kombinér sjov og spas med en familiekoncert

Med et sæsonkort eller en almindelig entrébillet får du adgang til parken en hel dag. Du kan altså kombinere en hel dags sjov og spas med hele familien med en familiekoncert, hvor I sammen kan dele en musikalsk oplevelse – alt sammen til prisen af én entrebillet pr. person og gratis med sæsonkort.