Høstfest

Fårup Sommerland holder åbent i efterårsferien fra den 13. til 21. oktober 2018. Her kan du opleve ægte efterårsstemning, når vi slår dørene op Høstfest! Høstfest i Fårup er noget helt særligt. Skoven er klædt i varme efterårsfarver, og alle ni dage kan du opleve en masse spændende aktiviteter. Læs meget mere om alle aktiviteterne på denne side.

 

Det Hjemsøgte Skibsværft

Igen i år kan du opleve ”Det Hjemsøgte Skibsværft.” Hvis du tør gå ind gennem porten, vil du opleve uhygge, gys og skibsværft-stemning. 

Kom og besøg Det Hjemsøgte Skibsværft - hvis du tør! Klik her - og læs meget mere om vores skræmmende attraktion.  

 

Egern og Pindsvins Høstmarked

Oplev Egern og Pindsvins Høstmarked. Her oser det af efterårs-hygge med kulørte lamper, kæmpe halmkrans, blomster og pynt i alskens farver. Hyg jer ved bålet med snobrød, skumfiduser og popcorn eller nyd friskbagte pandekager og kakao. Egern og Pindsvin kigger selvfølgelig også forbi høstmarkedet. 

 

Rævens Gemmeleg

På høstmarkedet finder du også Rævens Gemmeleg - en sjov gemmeleg for de yngste. Hjælp Egern og Ræven med at finde de ting, som de har mistet inde i hulen.

 

Bondegården

Køer-Bondegården i Fårup Sommerland

Mød det moderne landbrug og deltag i aktiviteterne på Landbrug og Fødevarers udstilling. Du kan også hilse på en landmand og se søde kalve. Du finder Bondegården på Eventpladsen

 

Pindsvins vinterhi

Børn leger på halmballer-Pindsvins Vinterhi-Fårup Sommerland

Pindsvins Vinterhi er en sjov og kæmpestor halmballe-labyrint på P-pladsen. Kom og prøv labyrinten og se om du kan finde vej gennem Pindsvins Vinterhi. 

  

Masser af aktiviteter i efterårsferien

Snobrød over bål-udendørsaktivitet i Jylland

Der er masser af aktiviteter rundt om i parken. Du kan fx også tage på familieskattejagt i skoven - Egerns Forrådsjagt.

 

Forlystelserne er åbne

Vores forlystelser er naturligvis åbne i efterårsferien. Så er du til action, fart og spænding -  så vær klar til høje hvin og masser af sus i håret, når du tager turen i en af vores mange hæsblæsende rutsjebaner. Alle vores forlystelser er åbne, dog på nær et par enkelte af vores mindre aktiviteter og Aquaparken.

 

Bemærk: I kan stadig bruge vores griller i efterårsferien.