NYHED! HVIRVELVINDEN

Prøv den vildeste sving- og snurretur! Hvirvelvinden er Fårups nyeste forlystelse - og den vildeste forlystelse i Fårup nogensinde. I Hvirvelvinden bliver du kastet op og ned fra 19 meter højde, samtidig med at du roterer rundt. Men vi advarer dig! Det er en halsbrækkende tur. Du føler dig med garanti rundtosset efter en tur i Hvirvelvinden.

Forlystelsen har en g-påvirkning på voldsomme 3,8. Er du blandt de seje og modige, der tør? 

Fakta om Hvirvelvinden

  • 12 rotationer per minut
  • Forlystelsen er 19 meter høj
  • Plads til 24 personer
  • G-påvirkning 3,8

Man skal være min. 140 cm for at prøve forlystelsen og max 195 cm. 

Masser af sjove forlystelser venter på jer

Hvis I er til fart, spænding, leg og ballade, så er der masser af andre oplevelser i Fårup Sommerland. Prøv fx Lynet, hvor du bliver kastet af sted med en acceleration, der bringer dig fra 0 til 80 km/t på bare 2 sekunder. Vruuum! Eller Falken, der med en tophastighed på 75 km/t er Danmarks hurtigste trærutsjebane. Det giver en viiild fornemmelse i maven, når du skrigende blæser i gennem de 622 hæsblæsende rutsjebanemeter. 

I Fårup Sommerland er der over 60 forlystelser og Danmarks største badeland. Læs mere om alle forlystelserne her. Derudover har vi igennem sommeren live koncerter med navne som Gulddreng, Joye Moe og PageFour. Se hele vores eventprogram.

Køb billet eller sæsonkort

Når entreen først er betalt, kan du slå dig løs i alle vores forlystelser, der giver fantastiske oplevelser for hele familien.

Du kan også købe sæsonkort og besøge Fårup lige så ofte, du har lyst. Køb sæsonkort