Priser for overnatning på Hotel Fårup

 

 

 

 

Følgende priser er værelsespriser pr. nat i danske kroner i sæson 2018. Bemærk entré til parken er ikke inkluderet i nedenstående værelses-priser. 

 

 

 

 

Bemærk 

Tallene i parentes i ovenstående skema markerer antal mulige ekstra opredninger. Ekstra opredninger til personer over 2 år koster 250 kr. pr. person. Priseksempel med én ekstra opredning på: Standard familieværelse for 4+1 i lavsæson koster 1200+250 kr. Hvis du ikke har sæsonkort, skal du desuden betale for entré til parken.  

 

Pris på park-lukkedag: Denne pris gælder ved ankomst til hotellet, hvor Fårup Sommerland har lukket. Prisen er KUN gældende ved to sammenhængende overnatninger. 

  

Billet til parken til særpris 

Udover værelsesprisen skal der købes entrébillet til parken for det antal gæster, der bor på værelset. Bor man på Hotel Fårup køber man "den fulde pakke", dvs. man skal betale éntrebillet til parken for alle de dage, man bor på Hotel Fårup. Man får i denne pakke entrébilletter til særpris. Ankommer man til hotellet en park-lukke-dag, skal man dog ikke betale entré for lukkedagen. 

  • 1 dagsbillet: Kr. 250,- per person (kr. 210 i parkens lavsæson).  
  • 2 dagsbillet koster kr. 300,- per person 
  • Ekstra dage kr. 100,-

Bemærk, kampagner med rabatter på entrépriser kan ikke anvendes i forbindelse med køb af hotelophold. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores booking på telefon 96 73 92 07 eller booking@faarup.dk.

 

Bemærk: Gæster med sæsonkort betaler den gældende værelsespris og skal ikke betale éntrebillet.