Kvalitetstid med familien

Tag på miniferie på Hotel Fårup - priser fra kun 700 kr. pr. person (ved 4 personer) inkl. to dage i Fårup Sommerland.

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.

Få en gratis bamse med - men kun i uge 26 og 27

Alle børn (under 12 år) der overnatter på hotellet i uge 26 og 27 (fra d. 25. juni til d. 8. juli) får en stor og fin bamse ved ankomst til Hotel Fårup (værdi 129 kr.). Børnene kan helt selv vælge, om de ønsker en bamse med Egern eller Pindsvin.  

Adgang til forlystelser

Hotel Fårup tilbyder en lang række muligheder for aktiviteter blandt andet en indendørs- og udendørs legeplads, boldbane samt aktivitetsområde. Desuden har hotellets gæster eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner samt adgang til årets nyhed, Golf Øen uden for parkens åbningstid

Book med sæsonkort

Hvis du i forvejen har billetter i form af gave, gavekort, sæsonkort, fribilletter osv., bedes du ringe til vores bookingafdeling på tlf. +45 96 73 92 07, og så vil de være behjælpelige med at gennemføre din booking.

I uge 26 + 27 kan alle med sæsonkort booke et værelse for op til fire personer fra kun 1600 kr.