Miniferieophold i efterårsferien

Efterårsferie betyder hygge og tid til familien. Få en uforglemmelig familieoplevelse i Fårup, når vi skruer helt op for efterårsstemningen! Book et miniferieophold på Hotel Fårup i 2 dage i efterårsferien og få hele 3 dage i parken! Pris fra kun 3.800 kr for en familie på fire personer.

Masser af efterårsaktiviteter i parken

I efterårsferien er parken fyldt op med underholdende og hyggelige efterårsaktiviteter. Mærk det friske efterårssus i alle forlystelserne og oplev de mange sjove efterårsaktiviteter. Tag med, når vi slår dørene op til det stemningsfyldte Høstmarked, hvor I kan varme jer med godter ved bålet eller vinde sæsonkort til 2019 i Rævens Gemmeleg. På Bondegården kan I udforske kæmpestore landbrugsmaskiner og komme helt tæt på søde bondegårdsdyr. Find også vej i Pindsvins Vinterhi - den store halmballe-labyrint, som indbyder til masser af sjove lege. De modigste kan få en hårrejsende oplevelse i Det Hjemsøgte Skibsværft, hvor de uhyggelige skibsværft-arbejdere vandrer hvileløst rundt. 

Unikke fordele for Hotel Fårups gæster

Efterårsgæster på Hotel Fårup kan nyde en lang række unikke fordele! I kan blandt andet få parken helt for jer selv, når vi åbner dørene til udvalgte forlystelser for hotellets gæster en halv time før alle andre får adgang. Afslut aftenen med et afgørende spil minigolf på Golf Øen, som holder åbent helt indtil kl 22:00 for Hotel Fårups gæster. 

Kæmpe aktivitetsprogram kun for hotellets gæster

Hotellets efterårsgæster kan se frem til et fantastisk aktivitetsprogram for hele familien. 

Halloween natteløb

Hver aften kan modige og eventyrlystne hotelgæster deltage i hotellets Halloween natteløb. Her samles familien om at finde frem til forskellige poster og svare på sjove spørgsmål. Tag med på skattejagten efter mørkets frembrud og få chancen for at blive den heldige vinder af et nyt ophold på Hotel Fårup i 2019.

Ridetur i de omkringliggende skove

Under jeres ophold på Hotel Fårup er der også mulighed for at tilkøbe en helt unik oplevelse. Start eller afslut dagen på en af de arrangerede rideture med afgang kl 08:00 eller 15:30 hver dag i efterårsferien. I kan også få lov til at hjælpe med at klargøre de søde heste, før vi rider ud i de skønne skove omkring Fårup. 

Kreative værksteder

Hver dag efter parkens lukketid forvandles hotellets loungeområde og Bålhytten til kreative værksteder. Lad fantasien få frit spil, når der indbydes til timevis af kreative og hyggelige aktiviteter. Skær jeres eget uhyggelige græskar, lav Egern og Pindsvin i perler, hjælp med at pynte hotellets altaner op med sjove og uhyggelige figurer eller vær kreativ med kastanjer.  

Hygge i Bålhytten

Efter parkens lukketid kan hele familien besøge hotellets Bålhytte, hvor der er let op til masser af efterårshygge. Her kan der hygges om familiespil eller bruges flere timer på at tegne flotte tegninger i tegneområdet. I kan også nyde lækre godter såsom skumfiduser, kakao, popcorn og snobrød ved bålet. 

Læs mere om Hotel Fårup her.