Find dit ophold på Hotel Fårup

Voksne 12-64
Børn 3-11
Børn 0-2
Seniorer 65+
Du kan max. forespørge 6 personer ad gangen

Kvalitetstid med familien

Tag et weekendophold på Hotel Fårup i maj eller juni - priser fra kun 600 kr. pr. person (ved 4 personer) inkl. to dage i Fårup Sommerland.

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.

Eksklusiv adgang til forlystelser

Hotel Fårup tilbyder en lang række muligheder for aktiviteter blandt andet en indendørs- og udendørs legeplads, boldbane samt aktivitetsområde. Desuden har hotellets gæster eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner samt adgang til årets nyhed, Golf Øen uden for parkens åbningstid

Book med sæsonkort

Hvis du i forvejen har billetter i form af gave, gavekort, sæsonkort, fribilletter osv., bedes du ringe til vores bookingafdeling på tlf. +45 96 73 92 07, og så vil de være behjælpelige med at gennemføre din booking.

I maj kan sæsonkortholdere booke værelser til fire personer til 800 kr., hvis man ankommer på en lukke-dag i parken. Og fra kun 1200 kr., hvis man ankommer på en åbningsdag i parken.