Efterårsferietilbud til sæsonkortholdere

Har I lyst til at gøre efterårsturen til Fårup ekstra hyggelig? Alle sæsonkortholdere har mulighed for at booke 1 overnatning på Hotel Fårup fra kun 1.200 kr for 4 personer i efterårsferien d. 13.-21. oktober. Prisen inkluderer morgenmad.  

Efterårsaktiviteter i parken

Få en oplevelse udover det sædvanlige i efterårsferien, når der er skruet helt op for hyggen og de sjove efterårsaktiviter i Fårup. Tag med, når vi slår dørene op til Høstfest. På Høstmarkedet kan I hygge jer med efterårsgodter ved bålet og vinde sæsonkort til 2019 i Rævens Gemmeleg. Oplev også de store landbrugsmaskiner og kom helt tæt på søde bondegårdsdyr på Bondegården. I efterårsferien er Aquaparken forvandlet til Det Hjemsøgte Skibsværft - her kan de modige teste nerverne, når de hvileløse og uhyggelige skibsværft-arbejdere gør alt for at skræmme indtrængende gæster. 

Unikke fordele for efterårsgæster

Som gæst på Hotel Fårup får I nogle helt unikke fordele. Få parken helt for jer selv, når vi åbner dørene til udvalgte forlystelser 30 minutter før alle andre gæster får adgang. Afslut også dagen med et afgørende spil minigolf på Golf Øen, som holder åbent helt indtil kl 22:00.

 

Ekstra efterårshygge på Hotel Fårup

Udover alle de hyggelige efterårsaktiviteter i parken, tilbyder Hotel Fårup et helt unikt aktivitetsprogram KUN for hotellets gæster. 

Kreative værksteder

Efter en dag med fuld fart på i parken, forvandles hotellets loungeområde og Bålhytten til kreative værksteder, hvor hele familien kan lade fantasien få frit spil. Der er mulighed for timevis af hygge med perler, kastanjedyr og græskarudskæring. Hjælp også med at pynte hotellets altaner med uhyggelige og sjove figurer.

Familiehygge i Bålhytten

Når parkens forlystelser lukker ned, kan hotellets gæster besøge Bålhytten, hvor der kan spilles masser af familiespil. I Bålhytten kan I også hygge jer med at tegne eller nyde en masse lækkerier såsom skumfiduser, popcorn, snobrød og kakao omkring bålet. 

Halloween natteløb

Hver dag kan hotelgæster deltage i hotellets nervepirrende Halloween natteløb, hvor der skal svares på sjove spørgsmål og navigeres rundt i parken efter mørkets frembrud. Her kan man blive de heldige vindere af et nyt ophold på Hotel Fårup i 2019.

Ridetur i de omkringliggende skove

Som gæst på Hotel Fårup i efterårsferien, er der mulighed for at tilkøbe en unik oplevelse, hvor turen går ud i de skønne omkringliggende skove på hesteryg. Der er afgang kl 08:00 og kl 15:30 hver dag i efterårsferien. Før afgang kan man hjælpe med klargøring af de søde heste.

Læs mere om Hotel Fårup her.