Bedsteforældredage på Hotel Fårup i efterårsferien

I efterårsferien kan alle bedsteforældre invitere børnebørnene med på et uforglemmeligt hotelophold midt i Danmarks sjoveste skov. Bo 2 bedsteforældre og 2 børnebørn fra kun 2.196 kr. for en overnatning og to dages entré i parken inkl. morgenmad. 

Kvalitetstid med børnebørnene

Vi er ikke i tvivl om, at de største oplevelser er dem vi har sammen. Og Fårup er intet mindre end et eldorado af morsomme, rolige og hyggelige aktiviteter, som kan samle hele familien. I efterårsferien er skoven klædt i varme farver, og parken oser af hyggelig efterårsstemning. Hele efterårsferien kan bedsteforældre og børnebørn opleve en masse spændende aktiviteter for alle aldre. Besøg Bondegården hvor I kan klappe en vaskeægte kalv og se kæmpestore traktorer, prøv vores kæmpe store halmballe-labyrint eller få et gys i Det hjemsøgte Skibsværft

Unikke fordele kun for hotellets gæster

Som gæst på Hotel Fårup har I en masse unikke fordele - bl.a. eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner samt adgang til Golf Øen frem til kl. 22:00 om aftenen.

Kæmpe aktivitetsprogram på Hotel Fårup i efterårsferien

Som gæst på Hotel Fårup er der i efterårsferien en masse sjove aktiviteter - kun for hotellets gæster. Så der er mulighed for at få en masse kvalitetstid med børnebørnene.  

Halloween natteløb 

For de modige børnebørn og bedsteforældre afholder Hotel Fårup Halloween natteløb - en skattejagt efter mørkets frembrud, hvor I har mulighed for at vinde et ophold på Hotel Fårup til 2019.  

Kreativt værksted

I efterårsferien er der også rig mulighed for at være kreativ i hotellets loungeområde og Bålhytte efter parkens lukketid. Her kan børnebørnene lade fantasien få frit rum. Her kan I hygge jer med at skære jeres eget græskar og pynte hotellets altaner op med flotte og uhyggelig figurer, lave Egern og Pindsvin i perler eller være kreativ med kastanjer. 

Ridetur i de omkringliggende skove

I har også mulighed for at tilkøbe en sjov og anderledes ridetur i de omkringliggende skove. Inden ridetur har I mulighed for at strigle hestene og gøre den klar til rideturen. Der er afgang kl 08:00 eller 15:30 alle dage i efterårsferien.

Hygge i Bålhytten

I hotellets Bålhytte er der mulighed for at spille familiespil, tegne og hygge efter parkens lukketid. I kan også varme jer omkring bålet med skumfiduser, kakao, snobrød og popcorn. 

Læs mere om Hotel Fårup her.