Danmarks sjoveste klasseværelse

Det skal være sjovt at lære! Nu har I mulighed for at flytte undervisningen ud af klasselokalet og give eleverne nogle sjove og lærerige timer i skoven.

Her har eleverne mulighed for at tilegne sig en masse ny viden gennem regnestykker, eksperimenter, målinger og videoproduktion.

Fårup Sommerland har i tæt samarbejde med Løkken Skole udarbejdet læringsmateriale til elever i indskolingenmellemtrinnet og udskolingen. I kan desuden læse det pædagogiske grundlag her. 

 

Monofaglige og tværfaglige forløb

Forløbene er designet således, at I kan tilgå opgaver online – og selv kan printe dem inden besøget. Hvis I ikke ønsker tværfaglige opgavesæt, så kan I frit tage de opgaver ud, som I vurderer, der er mest relevante for klassen. Når alle opgaver er løst, er I naturligvis velkommen til at bruge resten af dagen i parken.

Alle materialer er inddelt i perioderne før, under og efter besøget i Fårup. Der er ikke tilknyttet en underviser fra Fårup Sommerland - alle opgaverne og besøget kan klares på egen hånd.

 

Periode og pris

Indskolingen, mellemtrinet og udskolingen kan kombinere faglighed og udeskole i Danmarks sjoveste klasseværelse på hverdage i perioden 27. april - 1. juli og 6. august - 24. august.

Vi stiller opgaverne gratis til rådighed, så I skal blot betale for entrébilletten til Fårup. 

Pris: Kr. 160,- pr. elev

Der må komme én lærer eller pædagog gratis med pr. påbegyndte 10 elev. 

 

Materiale og en dag i skoven kan bookes her.