Aktiviteter og idéer til blå mandag

Blå mandag i Fårup falder i år mandag d. 30. april, 7. maj og 14. maj. Mangler du sjove idéer til en blå mandag med fuld fart over feltet? Vi har samlet en række råd og aktiviteter til din blå mandag.

Hvad kan man lave på blå mandag?

Der er rigtig mange aktiviteter, du kan lave på blå mandag. Ofte er det sådan, at du skal blive enig med din klasse om, hvad I skal lave af aktiviteter på jeres blå mandag. Er du løbet tør for idéer til jeres blå mandag, har vi nedenfor opstillet en liste med et lille udpluk af de mest populære blå mandagsaktiviteter:

Sjove aktiviteter på blå mandag

 • Shopping og cafehygge
 • Tivoli eller forlystelsespark
 • Sejle kano, rafting eller klatring
 • Vandland
 • Biograftur
 • Blå mandagsfest

 

Planlægning er altid en god idé

Når du sammen med din klasse skal beslutte, hvilke aktiviteter I skal lave på blå mandag, er det en god idé, at I husker alt det praktiske: Den samlede transporttid, hvem sørger for transporten, og hvad gør I med mad? Derudover er det også en rigtig god idé, at I får afstemt, hvad jeres budget er.

Du har kun én blå mandag, og det gælder derfor om at få mest ud af dagen. Det gør du nemmest ved at være godt forberedt og planlægge.

 

Hold blå mandag i Fårup Sommerland

En af fordelene ved at holde din blå mandag i Fårup Sommerland er, at der er noget for enhver smag. De mange forlystelser gør, at der er en aktivitet, der passer til dig, uanset om du vil en tur i 4D-biograf eller vil have en vild snurretur i Hvirvelvinden.

Vi sørger for maden, masser af sjove oplevelser og for at tanke kaffe på alle forældrene, mens du morer dig i parken.

 

Spring køen over

For at spare tid er det en god idé, at du henter Fårups smarte app til iPhone og Android. Her kan du nemt holde øje med, hvor lang kø der er ved hver forlystelse, uanset hvilken du foretrækker. På den måde kan du nå at prøve mest muligt, så du får det maksimale ud af din blå mandag.

 

Årets konfirmand anno 2018

En idé til din blå mandag i Fårup Sommerland kan være, at du laver en konkurrence med resten af din klasse. Her kan I dyste om at blive årets konfirmand, som I eksempelvis kan afholde ved at gå en runde på vores nye golfbane. Præmien kan enten være æren eller håneretten, men I kan også medbringe præmier hjemmefra eller købe dem i en af vores butikker.

 

Uden mad og drikke duer konfirmanden ikke

Med fart over feltet skal der brændstof på kroppen, og her er der mulighed for at sætte tænderne i en frokostbuffet med pizza og pasta i Restaurant Loen. Til buffeten følger der en mellem sodavand med til i alt kr. 145,-. Vi garanterer, at der er mad nok til, at selv den mest sultne konfirmand bliver mæt.

I er selvfølgelig også velkomne til selv at medbringe mad, som I kan grille og nyde i vores hyggelige grillområde.

 

Gode råd til blå mandag

Når du holder konfirmation, er festen ofte forbundet med mange store gaver. Selvom du gerne vil vise dine venner, hvad du har fået, skal du huske at bruge den sunde fornuft.

 

Lås dine ting inde og nyd dagen

Hos Fårup kan du leje et garderobeskab til dit tøj, værdigenstande, en taske eller andet, du ikke vil slæbe rundt på. Priserne varierer fra kr. 20,- til 60,-, og så har du ubegrænset adgang til skabet hele dagen. For at få adgang til dit skab viser du blot den udleverende kvittering.

 

Slut dagen med en god aften

En anden populær aktivitet på blå mandag er, at I slutter dagen af med et brag af en fest, og hos Fårup er vi altid klar på at feste!

Derfor har vi arrangeret en lækker grillbuffet i Oasen fra kl. 17:30-19:00, som inkluderer en mellem sodavand til hver. Forældrene spiser aftensbuffet sammen på Hotel Fårup kl. 18:00 til kr. 179,-. Husk, at I skal forudbestille aftenbuffet til forældrene, hvis dette ønskes. Vær opmærksom på, at de andre spisesteder i parken lukker kl. 17:00.

Efter aftensmaden spiller Fårups diskotek op med DJ og sodavandsbar i Aqua Café. Der vil stadig være knald på udvalgte forlystelser indtil kl. 21:00. Når klokken slår 21:30, går strømmen til skoven, og vi siger tak for i aften.

 

Ses vi til blå mandag?

Som vi startede med at sige, er der mange mulige blå mandagsaktiviteter. Nedenfor har vi sammensat forskellige entrémuligheder samt to forskellige pakkeløsninger, så I kan sammensætte et program for dagen, der passer til jer.

 

Entrépriser 2018

 • Konfirmand kr. 160,-
 • Eftermiddagsbillet fra kl. 13.00 koster kr. 100,-
 • Forældre inkl. gratis kaffe på Hotel Fårup indtil kl. 16.00 koster kr. 75,- 

 

Blå mandag – Pakke 1

Skal I have en blå mandag spækket med aktiviteter, har vi sammensat en pakkeløsning til kr. 399,- pr. person. Pakken indeholder:

 

 • Entré til Fårup hele dagen
 • Aftenarrangement kl. 17:30-21:30

Bemærk: Har du sæsonkort, kan der fratrækkes kr. 160,- fra ovenstående pris på pakke 1. Sæsonkortet vises ved indgangen.

 

Blå mandag – Pakke 2

Foretrækker I at komme om eftermiddagen, er det en mulighed for kr. 349,- pr. person. Prisen inkluderer:

 

 • Eftermiddagsbillet til Fårup (ankomst efter kl. 13:00)
 • Aftenarrangement kl. 17:30-21:30

Bemærk: Har du sæsonkort, kan du fratrække kr. 100,- fra ovenstående pris på pakke 2 ved at vise dit sæsonkort ved indgangen.

 

Bestil jeres blå mandag i dag

Hvis du har spørgsmål til blå mandag i Fårup Sommerland eller ønsker at booke, er du velkommen til at sende en mail til Cathrine på cbk@faarup.dk eller ringe på tlf. 96 73 92 02.

For at reservere pladser har vi brug for følgende oplysninger på den person, der skal modtage ordrebekræftelse og faktura efterfølgende:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnr.
 • E-mail

Vi har desuden brug for at vide:

 • Skolens navn
 • Dato for blå mandag
 • Ønsker I pakke 1 eller 2?
 • Ca. antal for tilmeldte konfirmander og forældre (endeligt antal skal først oplyses 5 dage før)