Gæstetilfredshed 

I Fårup Sommerland er du som gæst det allervigtigste! Hele familien skal føle sig velkommen - store som små. Vores mål er at levere verdens bedste service. I 2016 opnåede Fårup Sommerland en gæstetilfredshed på 99 % og blev i både 2015 og 2016 kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark. 

Gratis adgang til forlystelser - når entreen er betalt

Køb billet til Fårup, og slå dig løs i alle vores forlystelser, der giver fantastiske oplevelser for hele familien. Alle forlystelser er gratis, når entréen er betalt. 

I Fårup Sommerland er der plads til hele familien!

Skoven byder med over 60 forlystelser på oplevelser for hele familien. De yngre kan fx snuppe en tur i Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppenes krone, og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder.   

Se listen over alle vores mange sjove forlystelser.

Danmarks største vandland

I Fårup kan du også kaste dig i bølgernes brus i Aquaparken, som er Danmarks største vandland. Prøv fx Vandkanonen med frit fald og to loops - er den første udendørs af sin slags i verden. Eller tag en tur i Børnevandland, hvor de mindste børn lege trygt og sikkert på lavt vand med badedyr og vandkanoner i de opvarmede bassiner. 

Overnat i Danmarks sjoveste skov

Giv familien en ekstraordinær fælles oplevelse - og overnat midt i skoven. Hotel Fårup er et 4-stjernet familiehotel, der emmer af ren skovstemning og hygge. Fra hotellet er der udsigt til de store attraktioner i parken - der bare venter på dig!