Et fantastisk badeland for hele familien

Prøv Jyllands sjoveste badeland

Uanset om du er en stor eller lille vandhund, er der grin og skønne oplevelser i Danmarks sjoveste badeland i Nordjylland. I vores kæmpe store badeland findes der masser af sjove oplevelser for både store og små fartdjævle, som elsker spænding, og for alle, som elsker at boltre sig i store bølger.

Fart, fart og atter fart

Der er masser af forlystelser i vores fantastiske badeland til den vilde vandhund, som ikke kan få nok af fart og spænding.

Er du lidt af en vovehals, så prøv eksempelvis vores to helt vilde vandrutsjebaner; Vandkanonen med frit fald og to loops og Vandfaldet som er en 35 meter lang vandrutsjebane, der kun går én vej: Ned! 

 

Prøv også Surf Hill, som sender dig af sted i høj fart ned ad den 120 meter lange bane eller verdens sjoveste vandfald, Wild River, som er til dig, der er vild med spænding.

Børn på Surf Hill-Fårup Sommerland-forlystelse

    

Der er rig mulighed for at få masser af kilden i maven, når du prøver vores mange vandrutsjebaner. Tag turen alene i Wild River og Surf Hill, eller vær sammen med resten af familien i eksempelvis Waterslide eller Vandcyklonen.

 Vandcyklonen set fra oven-Fårup Sommerland-badeland

 

Hop i gennem store bølger i vores bølgebassin - Nyhed 27 grader

Elsker du Vesterhavets store bølger, vil du med garanti også elske vores Bølgebassin.  I bølgebassinet i Fårup Sommerland kan du sammen med familien boltre dig i store og små bølger. Som noget nyt er vandet i Bølgebassinet nu opvarmet til 27 grader.

Børn i Bølgebassinnet-Fårup Sommerland-badeland for børn 

Klar, parat, PLASK til de små

Fårup Sommerland har også tænkt på de helt små vandhunde. I vores Børnevandland kan du trygt og sikkert lade de mindste vandhunde slå sig løs. Der er både badedyr og vandkanoner at lege med. Børnevandlandet byder også på et mindre vandfald, de små kan svømme eller pjaske igennem, sjove vandrutsjebaner og meget mere.

 

Garderobeskabe

I Aquaparken kan du leje et garderobeskab til dit tøj, en taske eller andet. Priserne variere fra 20,- til 60,-. Du har ubegrænset adgang til skabet hele dagen - uden en ekstra betaling. Det er er tilladt at bade i våddragter i Aquaparken.

 

Aquaparken er åben i perioden 19. maj – 26. august 2018 (Dog kun når parken er åben). Aquaparken åbner kl. 12:00. Du kan se lukketider på dagen ved indgangen til aquaparken. Badetøj og våddragter med udsatte lynlåse, spænder, nitter eller metalpynt er ikke tilladt i Aquaparken.