Sjove forlystelser for hele familien

Hvis I er til fart, spænding, leg og ballade, så tag hele familien med i Fårup Sommerland. Vi har de bedste forlystelser, og i Nordjyllands bedste forlystelsespark finder du masser af spændende attraktioner for hele familien. Prøv en af de bedste seværdigheder i Danmark og giv familien fantastiske oplevelser.  

Når entreen først er betalt, kan du slå dig løs i alle vores forlystelser, der giver fantastiske oplevelser for hele familien. 

 

Badeland til vandhunde i alle aldre 

I vores kæmpe store badeland kan du prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. Til de helt små kan vi tilbyde masser af sjov og plask i et trygt og sikkert børnevandland.

Oversigtsbillede over Aquaparken-badeland i Fårup Sommerland 

 

Hæsblæsende rutsjebaner over og under vandet

Er du til action, fart og spænding, er der masser af fart over feltet, når du sætter dig til rette i en af vores mange rutsjebaner. Prøv for eksempel Nordeuropas eneste rutsjebane, som både kører over og under vandet - Orkanen.  Prøv også en af Danmarks vildeste rutsjebaner, Lynet, hvor du får en åndeløs tur, der går hurtigt både op og ned! Der findes et stort udvalg af fascinerende forlystelser til alle, som elsker at boltre sig i vand. 

 

Er I til de lidt mere vilde forlystelser, som eksempelvis nogle af vores hæsblæsende rutsjebaner, skal du være klar til både høje hvin og masser af sus i håret. Hos os kan I prøve nogle af de sjoveste forlystelser i Jylland, og vi garanterer, at I får en fantastisk og sjov oplevelse. 

Orkanen set fra siden-forlystelse-Fårup Sommerland

 

Er du en vovehals, som elsker at dreje rundt, er der masser af snurrende forlystelser, som med garanti vil give dig kriller i maven.

 

I Fårup Sommerland er der plads til hele familien!

Se listen over alle vores mange sjove forlystelser, som rummer oplevelser til både de større og små legebørn - og til alle jer, som er til action, vand eller leg i lange baner.

 

Familie i forlystelsen Tønderne-Fårup Sommerland