BEDSTEFORÆLDREDAGE - alle hverdage i uge 26 og 27

Nogle bedsteforældre er fantastiske og andre er bare de bedste! Og netop bedsteforældre vil vi gerne fejre - derfor kan alle bedsteforældre i hverdage i uge 26 og 27 glæde deres børnebørn med en tur i Fårup. 

Særpris 

Alle bedsteforældre (som har deres børnebørn med) kan komme ind til kun 99 kr. Så tag i Fårup og få en fantastisk sommerdag med dine børnebørn :-) Børnebørnene skal betale almindelig entré eller bruge deres sæsonkort.

Særprisen gælder:

  • mandag d. 25 juni til fredag d. 29. juni 2018
  • mandag d. 2. juli til fredag d. 6. juli 2018

 

Over 60 forlystelser i Danmarks sjoveste skov

Skoven byder med over 60 forlystelser på en masse forskellige oplevelser for børn, voksne og bedsteforældre i alle aldre. De yngre kan fx snuppe en tur i Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppenes krone, og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder.

I Fårup kan du også kaste dig i bølgernes brus i Aquaparken, som er Danmarks største vandland. Som noget helt nyt er Bølgebassinet opvarmet til hele 27 grader.  Se listen over alle vores mange forlystelser.

De største oplevelser er dem vi har sammen

I Fårup Sommerland er vi ikke i tvivl om, at de største oplevelser er dem vi har sammen. Med mere end 60 forlystelser for hele familien samt Danmarks største badeland er der mulighed for en masse fælles oplevelser med børnebørnene.