Skip to the content
  • Forlystelser
  • Billetter & sæsonkort Billetter
  • Åbningstider
  • Mad og drikke Mad
Stars

KOM TIL LYSFALD

 

Som noget nyt udvider vi åbningstiderne i efterårsferien med 'Lysfald'. Klokken 17:30 tænder vi op for tusindvis af lamper, så du kan opleve Fårup Sommerland i et helt nyt lys.

Du kan naturligvis også suse afsted i vores forlystelser til 'lysfald'

SLUT MED CORONARESTRIKTIONER

Et sjovt og sikkert besøg for alle! 
Det er ikke længere nødvendigt at vise coronapas i Fårup. For at du kan føle dig helt tryg til dit besøg, har vi samlet de hyppigste spørgsmål og svar her. 

Leaves More

Høstfest

Høstfest i Fårup er noget helt særligt. Skoven er klædt i varme efterårsfarver, og fra 16. - 24. oktober kan du opleve en masse spændende aktiviteter for alle. Glæd dig til at opleve Lysfald - hvor du om aftenen kan opleve Fårup i et helt nyt lys

Sun Flower

Bedsteforældredage

Nogle bedsteforældre er fantastiske og andre er bare de bedste! Og netop bedsteforældre vil vi gerne fejre - derfor kan alle bedsteforældre i hele Efterårsferien den 16. - 24. oktober komme i Fårup til særpris.

 

Rollercoaster
Foenixbg 3 Web

Nyhed 2022 - fønix

En kæmpe rutsjebane vil rejse sig fra skovbunden i 2022. Fønix bliver ubetinget den største fugl i alle danske skove med en topfart på 95 km/t og en højde på 40 m. 

 

 

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.

Manyleaves

HOTEL FÅRUP

Oplev ægte skovstemning på Hotel Fårup. Hotellet ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.

Leaves More

Skattefri gavekort

Skal du være  'Årets Chef/Kollega? Giv dine medarbejdere et gavekort til Fårup Sommerland - uden at medarbejderen bliver beskattet af beløbet. 

Du kan enten give gavekortet som en skattefri gave, eller medarbejderen kan betale over lønnen.