1.20.0.7520
Skip to the content

Sådan får du rabat på sommerhus

Feriepartner

Når du booker gennem Feriepartner får du 10 % rabat på leje af sommerhuse i Nordjyllland, hvis du har sæsonkort til Fårup Sommerland.  

Sådan gør du

For at opnå rabat skal du ringe til Feriepartner Nordjylland. Her du skal booke dit ophold over telefonen og oplyse dit sæsonkortnummer. Find sommerhuse og kontaktoplysninger her

 

NOVASOL/Dansommer

Når du booker gennem NOVASOL/Dansommer, får du 10 % rabat på leje af sommerhuse, ferieboliger og luksushuse i Danmark og resten af Europa, hvis du har sæsonkort til Fårup Sommerland.  

Sådan gør du

For at opnå rabat skal du indtaste nedenstående rabatkode i bookingøjeblikket, når du booker på NOVASOL/dansommers hjemmeside. Så snart du har valgt en betalingsmetode, får du et link frem med rabatfelt – her skal du taste din rabatkode.

Din rabatkode: 2049158 

Bookingen skal foretages direkte hos NOVASOL/dansommer for at opnå rabat. 

Spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte NOVASOL på tlf. 39 14 33 33 eller dansommer på tlf. 39 14 33 00, hvis du har spørgsmål. 

Hvornår gælder rabatten?

Rabatten hos NOVASOL/dansommer gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærk: Rabatten gælder kun nye bookinger.

 

Sol og Strand

Når du booker gennem Sol og Strand, får du 10 % rabat på ferieboliger, hvis du har sæsonkort til Fårup Sommerland.   

Sådan gør du

For at opnå rabat skal du booke via dette link:

www.sologstrand.dk/?bid=FRP

Herigennem udløses rabatten automatisk. 

Spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte Fårup Sommerland på tlf. 98 88 16 00, hvis du har spørgsmål. 

Hvornår gælder rabatten?

Rabatten hos Sol og Strand gælder hele året (dog ikke uge 28-31). Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bemærk: Rabatten gælder kun nye bookinger.

Køb sæsonkort

Med et sæsonkort på hånden får du fri entré til Fårup på alle åbningsdage i sæson 2020 og til Danmarks herligste Høstfest i efterårsferien uge 42 - OG så har vi udvidet sæsonen med weekenden d. 26 og 27. september. Du får derved adgang til en kæmpe forlystelsespark med mere end 60 forlystelser, samt masser af rabatter i og udenfor parken.

Spar penge og køb kortet senest d. 9. juni! Herefter stiger det til 675 kr.