1.27.0.11372
Skip to the content

Grill selv - tag på grilltur i skoven


Findes der noget hyggeligere end en grill-selv-skovtur i Fårup Sommerland? Pak termotasken med pølser, kyllingebryst eller burgerbøffer og lad bare frokostpausen komme an – vi har tændt Webergrillen for dig. Weber Grillplads

I Fårup Sommerland kan du både blive mættet af oplevelser og lækker, hjemmegrillet mad. På Weber® Grillplads finder du Webers nye store Genesis® II gasgrill – hele 8 grill står klar til, at du kan lægge mad på risten. Grillene er placeret i de små Weber® grillhytter, så du kan grille i al slags vejr.

De nye Genesis® II-grill er ekstremt kraftfulde, men vi har indstillet dem til 150 grader, som er velegnet til det meste. Grilltænger behøver du heller ikke at tænke på – de hænger på siden af grillene, klar til brug.Når det skal være nemt

Maden skal være nem at gå til, når hele familien skal have noget at spise samtidig. Her kommer et par fif til at gøre grill i Fårup Sommerland til en god oplevelse: 


1. Klargør maden hjemmefra
 

Form bøfferne til burgere, smør dem med olie og drys dem med salt og peber. Du kan også med fordel lægge kyllingebryst eller koteletter i marinade aftenen inden i en Tubberware, stille det på køl og tage bøtten med i termotasken. Bland salat og kartoffelsalat hjemmefra, så det er lige til at gå til. Brug evt. iskolde vandflasker eller dåsesodavand som kølelementer.

 


2. Stil termotasken i trækvognen

Når du er i Fårup Sommerland med børn, er det altid smart at have en termotaske ved hånden. Med en trækvogn, som kan medbringes hjemmefra eller lejes i parken, har du et godt sted at stille din termotaske, lægge jakker osv, mens I leger. Husk køkkenrulle, service og plasticposer til grill-turen.

 

Se den nye Genesis ® II i aktion

Vil du se nærmere på de nye Genesis® II gasgrill, inden turen går til Fårup, er du velkommen til at besøge weber.com – her finder du også flere opskrifter, masser af grilltips og artikler om grillning.

Prøv også...

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Som noget nyt kan du nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.