1.12.0.5516
Skip to the content

Tag på hyggelig miniferie i Danmark

 

Slip fra hverdagens travlhed og nyd et velfortjent afbræk. Tag på miniferie i Nordjylland, og oplev de mange skønne ting, det nordjyske har at byde på for både store og små.  

 

Danmark har det hele

Du behøver ikke at tage sydpå for at få feriefølelsen frem. En stor fordel ved at holde din miniferie i Danmark er kortere transporttid, hvilket især kan være bekvemt for familier med små børn. Derudover er det ofte billigere at tage på miniferie i Danmark fremfor at rejse på tværs af landegrænser.

 

En ferieform for alle

Uanset om du er til aktiv eller afslappende ferie, kan du finde forskellige aktiviteter, når du holder din miniferie i Danmark. Foretrækker du aktiv ferie, er der gode muligheder for at vandre eller tage på cykelture i den nordjyske natur. Skal den i stedet stå på ren afslapning, kan du tage i wellness eller slappe af ved stranden. Det hele afhænger af, hvad du har af ønsker til din miniferie.

Tag børnene med på miniferie

Nordjylland er den oplagte feriedestination for børnefamilien, fordi her emmer af sjove og spændende aktiviteter for børn i alle aldre. Nyd eksempelvis miniferien sammen ved at tage på børnevenlige udflugter eller udforsk de mange lokale seværdigheder, som helt sikkert vil bringe smil frem hos de små.

 

Oplevelser hele året rundt

Det skal ikke være årstiden, der står i vejen for, at du holder din miniferie i Nordjylland. Tager du afsted om efteråret eller vinteren, er der et væld af indendørs aktiviteter, hvis vejret ikke egner sig til at være ude. Her kan du blandt andet tage en tur i svømmehallen, på museum eller dyste på gokartbanen.

Har du derimod det gode vejr med dig, er der også en lang række udendørs aktiviteter at komme efter, hvor du kan nyde godt af den nordjyske natur.

Hotel, feriecenter eller camping?

Står forkælelse og afslapning højest på listen, kan det være en god idé at overnatte på et hotel, hvor du hverken skal lave mad eller gøre rent. Hvis du ønsker en ferie med mange aktiviteter for børnene, kan du overveje et feriecenter. Her kan børnene boltre sig i lege- og vandlandet, mens de voksne kan slappe af.

 

Vil du gerne have en miniferie med fællesskabet i fokus, er camping en oplagt mulighed. Camping er nemlig ofte forbundet med samvær og kontakt med andre familier, hvilket mange børn nyder godt af, da de kan finde nye legekammerater.

Kombinér ferien med en tur i Fårup

Holder du miniferien i Nordjylland, vil en tur i Fårup Sommerland helt sikkert stå højt på ønskelisten hos børnene. Her er mulighed for at prøve de mange sjove forlystelser, som passer til både store og små. Er der vandhunde i familien, må I ikke gå glip af at opleve Aquaparken, hvor I helt sikkert vil få masser af sjove oplevelser sammen.     

 

Køb din billet her