1.20.0.7520
Skip to the content

En anderledes sæson

I denne anderledes sæson, forventer vi at have færre gæster end foregående sæsoner, og at der derfor er god plads i skoven til at både gæster og medarbejdere kan holde afstand.

Vi har her samlet de informationer, der er vigtige for dig som gæst – samt svar på mange af de spørgsmål, som vi får fra vores gæster.

 • Der skal ikke længere reserveres billet når man gerne vil besøge Fårup – hverken for jer med sæsonkort eller jer der blot skal ind på en helt almindelig entrebillet.
 • Der skal holdes afstand i Fårup – både i forlystelser, spisesteder og på stierne.
 • Der er opstillet håndsprit ved ind- og udgangen af hver forlystelse som alle gæster skal bruge
 • Det er en god idé at købe jeres billetter eller sæsonkort online på vores webshop inden jeres besøg, da dette mindsker den fysiske kontakt i billethusene. Husk at I kan hente vores App på jeres telefon, hvori I kan finde jeres sæsonkort. I behøver ikke et fysisk sæsonkort. På denne måde undgår I også at skulle forbi Informationen på jeres første besøg i parken.

Hvordan bliver besøget i Fårup?

Alle forlystelser i Fårup Sommerland er åbne - og mange af forlystelserne kan I prøve, som I plejer. Som følge af retningslinjer fra myndighederne, skal der holdes afstand i alle forlystelser. Afstandskravet betyder at nogle af forlystelserne kører med mindre nedsat kapacitet, da vi i nogle forlystelser kun kan benytte hvert andet sæde. I Orkanen, Saven og Falken må der kun køre to grupper/familier ad gangen. En grupper/familie er det selskab som du er afsted sammen med – og som I dagligt har nær kontakt med – dvs. famile, venner skoleklasser mv.

Vi ved, at det kan give lidt ekstra ventetid nogle steder, men håber på, at vi sammen kan tage det med et smil - da der ikke er så meget, vi kan gøre ved situationen lige i øjeblikket. 

I Aquaparken er der en begrænsning på, hvor mange der må opholde sig i omklædningsområdet samtidig. Vi opfordrer derfor alle gæster i Aquaparken til, at gøre opholdet i bad og omklædning så kort som overhovedet muligt, så der hurtigt kan blive plads til den næste badegæst. 

 

Når I bevæger jer rundt i parken, så skal I huske på disse regler:

 • Holde afstand til andre gæster
  Overhold afstandsmarkeringen i køsystemerne og hold afstand på stier og spisesteder. Stå kun én person fra hver familie/gruppe i kø i kiosker og fotobutikker i det omfang det er muligt.
 • Bruge håndsprit og vask hænder
  Ved indgangen og udgangen til alle forlystelser er der opstillet håndsprit. Benyt håndsprit før og efter hver tur i en forlystelse. I alle vores restauranter er der også opstillet håndsprit – brug det inden I går ind i restauranten og når I går ud igen.
 • Undgå kontanter
  Brug betalingskort og mobilbetaling i butikker og spisesteder, så vidt det er muligt.
 • Undgå fysisk kontakt med personale
  For at begrænse fysisk kontakt imellem gæster og personale, må vi desværre vente med highfives der siger 'klask' og krammere der varmer.
 • Følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger
  Har du – eller en i din tætte omgangskreds – symptomer på covid-19, så skal du ikke besøge parken. Får du symptomer mens du er i parken, så ring til os på 98 88 16 00. Find opdateret anbefalinger og symptomer her

 

Smitteforebyggende tiltag i parken

Vi har i samarbejde med myndighederne og de øvrige forlystelsesparker i Danmark udarbejdet en række retningslinjer og tiltag, som skal være med til at sikre at alle har en sjov og sikker dag i Fårup.

Vær opmærksom på at der løbende kan komme opdaterede retningslinjer fra myndighederne og I vil derfor eventuelt opleve, at der vil være forhold omkring jeres besøg der kan ændre sig hen over sæsonen.

 • Afspritning af forlystelser
  Bøjler og berøringsflader i forlystelserne rengøres løbende. Vi ved, at det tager lidt ekstra tid at få alle gæster igennem med disse forholdsregler, men vi håber, at alle vil udvise lidt ekstra tålmodighed.
 • Spritdispensere 
  Vi har opsat mere end 300 spritdispensere rundt omkring i parken og vil opfordre alle til at huske at holde en høj håndhygiejne.
  Ved ind- og udgang ved alle forlystelser er der monteret spritdispensere
  Ved alle restauranter og spisesteder er der håndsprit
  Herudover der er placeret spritdispensere på strategiske placeringer rundt om i parken
 • Ekstra rengøring i parken
  Vi har skruet op for rengøringen af toiletter, spisesteder, kiosker og på Hotel Fårup.
 • Uddannelse af personale
  Vores personale er uddannet i retningslinjerne og hygiejne.
 • Afstandsmarkører og skilte
  I hele parken vil du blive mødt af skiltning omkring Coronavirus samt afstandsmarkører i form af klistermærker på jorden i køsystemer, for at hjælpe jer med at huske at holde afstand.

 

FAQ

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål omkring corona og besøg i Fårup. Vi håber du finder svar på dit spørgsmål her, hvis ikke er du meget velkommen til at sende en mail på info@faarup.dk💌

Kører alle forlystelser?
Alle forlystelser i Fårup Sommerland er åbne - og mange af forlystelserne kan I prøve, som I plejer. Som følge af retningslinjer fra myndighederne, skal der holdes afstand i alle forlystelser. Dette afstandskrav på en eller to meter gør, at nogle af vores forlystelser kører med nedsat kapacitet. I Orkanen, Saven og Falken må der kun køres med to selskaber/familier ad gangen.

Vi ved, at det kan give lidt ekstra ventetid nogle steder, men håber på, at vi sammen kan tage det med et smil - da der ikke er så meget, vi kan gøre ved situationen lige i øjeblikket. 

Er der restriktioner i Aquaparken?
I Aquaparken er der begrænsning på, hvor mange der må opholde sig i omklædningsområdet samtidig, men alle forlystelserne er åbne. Vi opfordrer derfor alle gæster i Aquaparken til at gøre opholdet i bad og omklædning så kort som muligt, så der hurtigt kan blive plads til den næste badegæst. 

Hvorfor skal jeg ikke længere booke mit besøg eller købe en datospecifik entrebillet?
Vi oplever at færre gæster besøger os end de foregående sæsoner, og vi forventer at der derfor vil være masser af plads i parken hele sæsonen. Fårup har 220.000 kvm, så der er heldigvis rigelig med plads i skoven, til at både gæster og medarbejdere kan holde afstand. Derfor kan I nu besøge Fårup som I plejer, uden at booke jeres besøg inden ankomst.

Det er stadig en god idé, at købe jeres billetter eller sæsonkort online på vores webshop inden besøget, da dette mindsker den fysiske kontakt i billethusene. Det er også muligt at købe billetter og sæsonkort ved billethusene ved indgangen til Fårup Sommerland.

Lige som alle andre år, så kan det undtagelsesvis ske, at parken kan blive fyldt på dagen, og at vi derfor ikke lukker flere ind. Men, vi forventer ikke at det bliver et problem i denne sæson, da færre har valgt at købe sæsonkort og vi generelt ser, at der er færre besøgende. Skulle det mod forventning ske at parken bliver fyldt op, så vil vi naturligvis informere om det på Facebook og her på hjemmesiden, lige så hurtigt som det er muligt.

Er jeg som sæsonkortholder garanteret adgang?
Vi oplever at der er færre gæster i år end i foregående sæsoner, og vi forventer derfor at der vil være masser af plads i parken hele sæsonen.

Men lige som alle andre år, så kan det undtagelsesvis ske, at parken kan blive fyldt på dagen, og at vi derfor ikke lukker flere ind. Dog forventer vi ikke at det bliver et problem i denne sæson, da færre har valgt at købe sæsonkort og vi generelt ser, at der er færre besøgende. Skulle det mod forventning ske at parken bliver fyldt op, så vil vi naturligvis informere om det på Facebook og her på hjemmesiden, lige så hurtigt som det er muligt.

Skulle pladsen på enkelte dage hænde at blive trang, sker indgang til Fårup efter først-til-mølle-princippet.

Jeres tidligere besøgsreservationer er slettet.

Kan jeg forvente ekstra ventetid?
Vi forventer færre gæster i parken denne sæson, men det kan stadig ske, at der må påregnes lidt ekstra ventetid ved nogle af forlystelserne, som følge af myndighedernes retningslinjer omkring afstand. Alle forlystelser skal overholde afstandskrav på en eller to meter. I nogle forlystelser er dette intet problem at overholde samtidig med attraktionen kører med almindelig kapacitet og i andre vil det betyde nedsat kapacitet.

I Orkanen, Saven og Falken må der kun køre to grupper/familier ad gangen.

I Aquaparken er der begrænsning på, hvor mange der må opholde sig i omklædningsområdet samtidig, men alle forlystelserne er åbne. Vi opfordrer derfor alle gæster i Aquaparken til at gøre opholdet i bad og omklædning så kort som muligt, så der hurtigt kan blive plads til den næste badegæst. 

Er spisesteder og butikker åbne?
Alle spisesteder og butikker er åbne som normalt. Der kan naturligvis være dage hvor vi tilpasser antallet af åbne kiosker, butikker og spisesteder til antallet af gæster.

Hvordan vil I sørge for, at der ikke kommer for mange ind?
Som en del af vores billettering tæller vi antallet af gæsterne, så har vi styr på hvor mange gæster, der kører ind i parken – og ved derfor helt præcist hvor mange personer der er kommet ind i parken.