1.8.0.4369
Skip to the content

Hold Blå Mandag i Fårup Sommerland 


I 2019 afvikles blå mandag i Fårup mandag d. 29. april, 6. maj, 13. maj og 20. maj. Når I holder jeres blå mandag i Fårup Sommerland, er der noget for enhver smag. I er samlet på ét sted, der er god plads, og så kan I opleve Fårup på en lidt anderledes måde end så mange andre med vores særlige aftenarrangement for konfirmander. Vi har forlystelser, der byder på alt fra ekstrem kilder i maven, vind i håret, vandpjaskeri til store smil og højlydte grin. Se åbningstider her.

 

Entrépriser 2019

 • Konfirmand kr. 160,-
 • Eftermiddagsbillet fra kl. 13.00 koster kr. 110,-
 • Forældre inkl. gratis kaffe på Hotel Fårup indtil kl. 16.00 koster kr. 75,- 
 • Konfirmander og forældre med sæsonkort kommer gratis ind

 

Fårups populære blå mandag-pakker d. 6. maj, 13. maj og 20. maj. 

I kan vælge at være i Fårup hele dagen eller komme fra kl. 13. Med en blå mandag-pakke får I entré og Fårups aftenarrangement, der består af en lækker grillbuffet i Oasen fra kl. 17:30 -19:00 inkl. en sodavand. Herefter holder vi diskotek med DJ og sodavandsbar i Aqua Café, og I kan komme på rutsjebaneture, I ikke har prøvet før i udvalgte forlystelser indtil kl. 21:00. Når klokken slår 21:30, går strømmen til skoven, og vi siger tak for i aften.

Blå mandag – Pakke 1

Skal I have en blå mandag spækket med aktiviteter, har vi sammensat en pakkeløsning til kr. 399,- pr. person. Pakken indeholder:

 • Entré til Fårup hele dagen
 • Aftenarrangement kl. 17:30-21:30

Bemærk: Har du sæsonkort, kan der fratrækkes kr. 160,- fra ovenstående pris på pakke 1. Sæsonkortet vises ved indgangen.

Aftenarrangement er mandag d. 6., 13. og 20. maj.

Blå mandag – Pakke 2

Foretrækker I at komme om eftermiddagen, er det en mulighed for kr. 349,- pr. person. Prisen inkluderer:

 • Eftermiddagsbillet til Fårup (ankomst efter kl. 13:00)
 • Aftenarrangement kl. 17:30-21:30

Bemærk: Har du sæsonkort, kan du fratrække kr. 110,- fra ovenstående pris på pakke 2 ved at vise dit sæsonkort ved indgangen.

Aftenarrangement er mandag d. 6., 13. og 20. maj.

Pakke til forældrene

Vi tilbyder alle forældre at kunne bestille vores lækre aftenbuffet med spisning i Spisekammeret eller på Hotel Fårup kl. 18:00. Dette gælder d. 6., 13. og 20 maj. Sted meddeles i forbindelse med fremsendelse af billetter. Husk, at aftenbuffeten skal forudbestilles, hvis I ønsker denne. Vær venligst opmærksom på, at de andre spisesteder i parken lukker kl. 17:00.

Pris kr. 179,- pr. person. Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Hertil kommer entré på kr. 75,- pr. person.

Spis frokost sammen

Med fart over feltet skal der brændstof til kroppen, og her er der mulighed for at sætte tænderne i en frokostbuffet med friskbagte pizzaer og lune pastaretter i Restaurant Loen. Til buffeten følger der fri sodavand til en særpris på kr. 145,-. Vi garanterer, at der er mad nok, så selv den mest sultne konfirmand bliver mæt.

I er selvfølgelig også velkomne til selv at medbringe mad, og I kan grille ved vores hyggelige grillområde.

Ses vi til blå mandag?

Hvis du har spørgsmål til blå mandag i Fårup Sommerland eller ønsker at booke, er du velkommen til at sende en mail til Cathrine på cbk@faarup.dk eller ringe på tlf. 96 73 92 02.

For at reservere pladser har vi brug for nogle oplysninger på den person, der skal modtage ordrebekræftelse og faktura. Vi fremsender entrébilletter - og spisebilletter, hvis I har bestilt en af Fårups blå mandag-pakker. Betaling foregår ved bestilling og senest 8 dage før arrangementet.

Ved bestilling skal vi bruge:

 • Navn
 • Adresse, postnummer og by
 • Telefonnr.
 • E-mail
 • Skolens navn
 • Dato for blå mandag
 • Ønsker I pakke 1 eller 2?
 • Ca. antal for tilmeldte konfirmander og forældre (endeligt antal skal først oplyses 8 dage før)

Vi glæder os til at se jer til blå mandag 2019 i Fårup Sommerland.

Køb sæsonkort

Med et sæsonkort på hånden får du fri entré til Fårup på alle åbningsdage d. 18. april til 20. oktober 2019