1.17.2.7178
Skip to the content

Hold Blå Mandag i Fårup Sommerland 

 

Efter udmeldingen forleden fra Københavns Stift på vegne af landets biskopper, hvor det anbefales, at alle konfirmationer bliver udsat til efter pinse, ser situationen omkring Blå Mandag nu lidt anderledes ud. Fårup Sommerland vil være lukket på de oprindelige Blå Mandage d. 4., 11. og 18. maj. Det vil derfor ikke være muligt at komme i parken på disse datoer og fejre Blå Mandag.

 

Vi ved allerede nu, at der er en del konfirmander, der har rykket deres Blå Mandag til d. 22. juni eller d. 17. august, men der vil selvfølgelig være mulighed for at besøge Fårup på alle åbningsdage i løbet af sæsonen, så I på den måde kan tilpasse, hvornår det passer bedst for afholdelse af jeres Blå Mandag.  

 

Når I holder jeres Blå Mandag i Fårup Sommerland, er der noget for enhver smag. I er samlet på ét sted, der er god plads, og så kan I opleve dagen sammen med andre konfirmander. Vi har forlystelser, der byder på alt fra ekstrem kilder i maven, vind i håret, vandpjaskeri til store smil og højlydte grin. Efter en skøn og sjov dag i parken, er det muligt at slutte dagen af med at spise lækker pizza-/pastabuffet inkl. fri sodavand i vores restaurant Loen.

 

Entrépriser 2020

 • Konfirmand kr. 160,-
 • Eftermiddagsbillet fra kl. 13.00 koster kr. 110,-
 • Forældre inkl. gratis kaffe på Hotel Fårup indtil kl. 16.00 koster kr. 75,- 
 • Konfirmander og forældre med sæsonkort kommer gratis ind

Spisning i Restaurant Loen - til frokost eller aften

Med fart over feltet skal der brændstof til kroppen, og her er der mulighed for at sætte tænderne i en lækker buffet med friskbagte pizzaer og lune pastaretter i Restaurant Loen

Pizza-pastabuffet inkl. fri sodavand: Kr. 145 pr. person / forældre og konfirmander. Spisning er muligt til frokost eller sidst på dagen, inden I tager hjem.

Vi garanterer, at der er mad nok, så selv den mest sultne konfirmand bliver mæt.

I er selvfølgelig også velkomne til selv at medbringe mad, og I kan grille ved vores hyggelige grillområde.

Pakke til forældrene

22. juni vil det være muligt for forældre at bestille vores lækre aftenbuffet med spisning på Hotel Fårup kl. 18.00

Pris kr. 179,- pr. person. Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Entré for forældre kr. 75,- pr. pers. Der er gratis kaffe til alle forældre på Hotel Fårup fra kl. 11.00-16.00

Bestilles på forhånd. Se information om bestilling og betaling nedenfor.

Ses vi til Blå Mandag?

Hvis du har spørgsmål til Blå Mandag i Fårup Sommerland eller ønsker at booke, er du velkommen til at sende en mail til Bettina på bc@faarup.dk eller ringe på tlf. 96 73 92 12.

For at reservere pladser har vi brug for nogle oplysninger på den person, der skal modtage ordrebekræftelse og faktura. Betaling foregår ved bestilling og senest 10 dage før arrangementet.

Ved bestilling skal vi bruge:

 • Navn
 • Adresse, postnummer og by
 • Telefonnr.
 • E-mail
 • Skolens navn og klasse
 • Dato for Blå Mandag
 • Ca. antal for tilmeldte konfirmander og forældre (endeligt antal skal først oplyses 10 dage før)

 

Vi glæder os til at se jer til Blå Mandag 2020 i Fårup Sommerland.

Køb sæsonkort

Med et sæsonkort på hånden får du fri entré til Fårup på alle åbningsdage i sæson 2020 inkl. Høstfest i efterårsferien. Du får derved adgang til en kæmpe forlystelsespark med mere end 60 forlystelser samt masser af rabatter i og udenfor parken.

Spar penge og køb kortet senest d. 9. juni