1.17.2.7178
Skip to the content

Til dig med sæsonkort

Sikkerheden for vores gæster og medarbejdere er altid vores førsteprioritet - derfor vil du også opleve, at der er forhold i parken, der er anderledes, når du skal besøg os med dit sæsonkort. Vi er klar over, at det kan blive en smule mere omstændigt end normalt, men vi håber samtidig på, at alle vil trække ja-hatten godt ned over ørerne og finde sommerhumøret frem, så vi alle kan få en sjov og sikker dag i Fårup.

Vær opmærksom på, at vi endnu ikke kender alle restriktioner og retningslinjer som myndighederne udstikker, så der kan komme ændringer løbende.

Der er iværksat en række retningslinjer og regler, som alle skal overholde i parken. Find dem lige her

Et af de tiltag der bliver indført er, at der kommer en grænse for, hvor mange gæster der må være i parken på samme tid. Vi har således valgt at åbne Fårup forsigtigt op, og forventer så, at vi løbende kan hæve grænsen for antal besøgende. For at give alle sæsonkortholdere samme mulighed for at komme ind i parken, har vi indført at man skal booke sit besøg på forhånd, for at være sikker på at komme ind.

OBS: Det er endnu ikke muligt at booke besøg med sæsonkort. Vi forventer at have funktionen klar senest d. 30. maj

 

Sådan booker du dit sæsonkortbesøg

  • For at booke dit besøg skal du logge ind med din profil her på hjemmesiden eller i vores app. Dit brugernavn er den mailadresse, som du brugte, da du købte kortene. Kan du ikke huske din adgangskode, så kan du klikke på 'Glemt adgangskode' og modtage en ny.
  • Når du er logget ind, kan du booke et sæsonkortbesøg under 'Køb billetter' på hjemmesiden eller under 'Shop' i appen. Billetterne skal du medbringe sammen med dit sæsonkort, når du skal besøge parken. Du kan enten medbringe billetterne på din telefon eller på print. Du kan booke lige så mange billetter som du har sæsonkort knyttet til din konto.
  • Du kan have to aktive reservationer ad gangen - og når du har anvendt en reservationen, så kan du booke en ny. Det betyder at hvis du fx har fire sæsonkort og gerne vil besøge parken d. 22. juni, så kan du booke fire sæsonkortbesøg til den dato, og når I så har været på besøg d. 22. juni, så kan I lave en ny reservation. Vær opmærksom på at der først kan laves en ny reservation, når en af de to reservationer er scannet i billethuset.
  • Billetterne er naturligvis gratis at booke, men da der er en begrænsning på hvor mange der kan komme ind i parken, så opfordrer vi kraftigt til, at man kommer de dage man booker - ellers tager man jo pladsen fra nogle andre, der gerne vil besøge parken.
  • Skulle I blive forhindret, så udfyld formular herunder eller send en mail til info@faarup.dk med de dage, du gerne vil afmelde.
  • Hvis ikke alle billetter til parken er booket, så kan I naturligvis komme ind i Fårup uden at have en reservation :)

Jeg har booket et sæsonkortbesøg, men kan ikke komme

Udfyld denne formular, så sørger vi for at slettet din reservation, så du kan lave en ny. Vær opmærksom på at der kan gå et nogle timer før vi har fået slettet reservationen og du kan lave en ny.

Skriv det ordrenummer som står på reservation