Skip to the content
Leaves More

GRILL SELV - TAG PÅ GRILLTUR I SKOVEN


Findes der noget hyggeligere end en grill-selv-skovtur i Fårup Sommerland? Pak termotasken med pølser, kyllingebryst eller burgerbøffer og lad bare frokostpausen komme an.

|  Vi tænder grillerne for jer hver dag kl. 11:30  |

Food (1)

NAPOLEON GRILLPLADS

I Fårup Sommerland kan du både blive mættet af oplevelser og lækker, hjemmegrillet mad. På Napoleon Grillplads finder du de super moderne Napoleon Rogue 525 gasgriller – hele 16 griller står klar til, at du kan lægge mad på risten. Grillene er placeret i Napoleon grillhytterne og under små telte, så du kan grille i al slags vejr.

Napoleons Rogue 525 er ekstremt kraftfulde, men vi har indstillet dem til ca. 300 grader, som er velegnet til det meste. Grilltænger behøver du heller ikke at tænke på – de hænger på siden af grillene, klar til brug.

Manyleaves

NÅR DET SKAL VÆRE NEMT

Maden skal være nem at gå til, når hele familien skal have noget at spise samtidig. Her kommer et par fif til at gøre grill i Fårup Sommerland til en god oplevelse.

 

1. KLARGØR MADEN HJEMMEFRA

Form hakkebøfferne til burgere, pensl dem med lidt olie og drys dem en BBQ rub og medbring burgerboller, salat og skiver af tomat og agurk. Du kan også med fordel lægge kyllingebryster eller koteletter i marinade aftenen inden i en lufttæt beholder, stil det på køl og tage bøtten med i termotasken. Bland salat og kartoffelsalat hjemmefra, medbring et brød til brødristen på grillen og så det er lige til at gå til.

 

2. STIL TERMOTASKEN I TRÆKVOGNEN

Når du er i Fårup Sommerland med børn, er det altid smart at have en termotaske ved hånden. Med en trækvogn, som kan medbringes hjemmefra eller lejes i parken, har du et godt sted at stille din termotaske, lægge jakker osv, mens I leger. Husk køkkenrulle, service og plasticposer til grill-turen.

Leaves
VIL DU TAGE NAPOLEON-OPLEVELSEN I DIN BAGHAVE?

I Fårup er vi voldsomt glade for at grille og vi presser grillerne rigtigt meget, da de står tændt i rigtigt lang tid omkring 110 dage om året - og samtidig er der mange hundrede tusinde mennesker der bruger dem hvert år.

Hvis du selv ønsker at opgradere baghavekøkkenet til en af Napoleons grill, så kan se mange flere modeller og fakta på backyardliving.dk - Her kan du også finde en hel masse inspiration til hvordan du kan imponere naboer og familien med lækker grillmad til jeres udflugt til Fårup

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.