Skip to the content

Et sjovt og sikkert besøg for alle!

Opdateret d. 24/5-2021

 

Vi kigger alle forventningsfuldt frem mod sommeren, hvor vacciner og solskin forhåbentlig bringer Coronaen i knæ.

På denne side har vi samlet de informationer, der er vigtige for dig, som planlægger at besøge os i Fårup.

Vi gør vores bedste, for at informere jer så præcist og godt som muligt, men vær opmærksom på at der løbende kan komme opdaterede krav og retningslinjer fra myndighederne.

FOR HUUULAN VI GLÆDER OS TIL AT SE JER 💚

Inden du besøger Fårup, skal du være OBS på:

FAQ

COVID-19 og Fårup Sommerland

 

Vi er med i fase 3 af genåbningen af Danmark, hvilket betyder at Fårup Sommerland og Hotel Fårup åbner op for gæster fra d. 5. juni – dét har vi glædet os til rigtig længe!

Sikkerheden for vores gæster og personale har altid vores førsteprioritet. Og det gælder naturligvis også at vi alle skal tage de nødvendige forholdsregler, for at minimere risikoen for smitte i parken. Derfor vil I også opleve, at der er enkelte ting der er anderledes, når I besøger parken

Vi har i samarbejde med myndighederne og de øvrige forlystelsesparker i Danmark udarbejdet en række retningslinjer og tiltag, som skal være med til at sikre at alle har en sjov og sikker dag i Fårup.

Vær opmærksom på at der løbende kan komme opdaterede retningslinjer fra myndighederne og I vil derfor evt. opleve at der vil være forhold omkring Jeres besøg der kan ændre sig hen over sæsonen.

 

Vigtig information om jeres besøg

For at alle kan have en sjov og sikker dag i Fårup, så skal vi alle hjælpe til med at overholde disse regler for at minimere smitterisikoen.

Køb din billet på forhånd
Vi planlægger at åbne Fårup forsigtigt op i de første uger, sådan at der vil være en begrænsning på, hvor mange gæster vi har i parken ad gangen. Vi forventer, at besøgstallet over de efterfølgende uger løbende kan øges til det normale niveau eller ganske tæt på. Fårup har knap 250.000 kvm, så der er rigelig med plads til, at både gæster og medarbejdere kan holde afstand.

Det betyder at man skal købe billet på forhånd i hele sæsonen for at være sikker på at komme ind – og har man sæsonkort, så skal man booke sit besøg på forhånd. Billetter der er købt til en bestemt dag er kun gyldige til den dag de er købt til - dog kan man gratis ændre datoen indtil 5 dage inden ankomst. 

Dog vil det være således, at hvis der er plads i parken på dagen, så kan man fortsat komme ind med normalt billetkøb eller ved fremvisning af sæsonkort.

Hvem behøver ikke at reservere på forhånd?

Har I allerede billetter til en gruppeudflugt, en fribilletter, en billet der er købt hos en af vores overnatningspartnere, hos NT, skal overnatte på Hotel Fårup eller hvis har I allerede købt en billet tidligere, så skal I ikke reservere billet, da vi har taget højde for disse billetter.

Har I sæsonkort til en anden park (fx til Djurs Sommerland, Dyreparken etc.) med rabataftale til Fårup, så skal I heller ikke reservere, men blot køre til billethuset på dagen I gerne vil besøge parken.

Gæster der har et ledsagerkort skal købe billet på forhånd til sig selv, men ledsageren skal ikke reservere eller købe billet. Børn under 3 år skal heller ikke reservere eller købe på forhånd.

Hold afstand til andre gæster
Overhold afstandsmarkeringen i køsystemerne og hold afstand på stier og spisesteder. Stå kun én person fra hver familie/gruppe i kø i kiosker og fotobutikker i det omfang det er muligt.

Brug håndsprit og vask hænder
Ved indgangen og udgangen til alle forlystelser er der opstillet håndsprit. Benyt håndsprit før og efter hver tur i en forlystelse. I alle vores restauranter er der også opstillet håndsprit – brug det inden I går ind i restauranten og når I går ud igen.

Undgå kontanter
Brug betalingskort og mobilbetaling i butikker og spisesteder, så vidt det er muligt.

Undgå fysisk kontakt med personale
For at begrænse fysisk kontakt imellem gæster og personale, må vi desværre vente med highfives der siger 'klask' og krammere der varmer.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger
Har du – eller en i din tætte omgangskreds – symptomer på covid-19, så skal du ikke besøge parken. Får du symptomer mens du er i parken, så ring til os på 98 88 16 00. Find opdateret anbefalinger og symptomer her

 

Ændrede rutiner omkring rengøring og træning af personalet

Afspritning af forlystelser
Bøjler og berøringsflader i forlystelserne rengøres løbende. Vi ved, at det tager lidt ekstra tid at få alle gæster igennem med disse forholdsregler, men vi håber, at alle vil udvise lidt ekstra tålmodighed.

Ekstra rengøring i parken
Vi har skruet op for rengøringen af toiletter, spisesteder, kiosker og Hotel Fårup.

Uddannelse af personale
Vores personale uddannes i retningslinjerne og hygiejne inden åbning

Vær opmærksom på at vi vil løbende justere tiltagene i det omfang at myndighedernes retningslinjer opdateres.

Begrænsninger i forlystelserne i parken

Alle forlystelser er åbne, men som følge af retningslinjer fra myndighederne, skal der holdes afstand i forlystelserne. Dette afstandskrav på en eller to meter gør, at vores forlystelser kører med mindre nedsat kapacitet. I Orkanen, Saven og Falken må der kun køre to grupper/familier ad gangen.

De skærpede regler, der medfører at ekstra ventetid må påberegnes, gælder kun forlystelser der er i kraftig rotation/bevægelse, som medfører råb og skrig, og hvor der ikke er afskærmning. 

Aquaparken
Forholdsreglerne i parken gør sig også gældende i Aquaparken. Der vil desuden være begrænsning på, hvor mange vi kan have inde i omklædningsområdet samtidig. Vi opfordrer derfor alle gæsterne i Aquaparken til at gøre opholdet i bad og omklædning så kort som overhovedet muligt, så der hurtigt kan blive plads til den næste badegæst.