Skip to the content

HØSTFEST FOR HELE FAMILIEN I EFTERÅRSFERIEN

Fårup Sommerland holder åbent i efterårsferien fra den 16. til 24. oktober 2021. Oplev ægte efterårsstemning, når vi slår dørene op til Høstfest! Høstfest i Fårup er noget helt særligt. Skoven er klædt i varme efterårsfarver, og alle ni dage kan du opleve en masse spændende aktiviteter for alle aldre. Entré til parken koster kun 275 kr. - og så er der fri adgang til samtlige attraktioner.

 

 

AKTIVITETER FOR ALLE

Alle vores forlystelser er naturligvis åbne i efterårsferien. Så er du til action, fart og spænding - så vær klar til høje hvin og masser af sus i håret, når du tager turen i en af vores mange hæsblæsende rutsjebaner. Der er også mulighed for at udfordre din mor, søster, bedste ven eller bedstefar i et spil græskar-kryds og bolle, knoldselleri-bowling eller kartoffelkast. Er du lige så god til at finde vej som Pindsvin - så skal du prøve Pindsvinds kæmpestore halmballe-labyrint! Labyrinten kan findes på Fårups p-plads hele efterårsferien.  

HØSTMARKED MED EGERN OG PINDSVIN

Mærk den hyggelige efterårsstemning til Egern og Pindsvins Høstmarked. Egern og Pindsvin har pyntet op med kulørte lamper, halmkrans og farverige blomster for at skabe en masse efterårshygge. Høstmarkedet rummer hyggelige aktiviteter for hele familien. Hyg jer ved det lune bål med snobrød og skumfiduser, eller nyd en varm kop kakao eller kaffe under de pyntede trækroner. 

På Høstmarkedet kan du deltage i Rævens Gemmeleg, hvor du kan hjælpe Egern og Ræven med at finde alle de ting, som de har mistet i løbet af sommeren. Rævens gemmeleg er en sjov skattejagt for de mindste, hvor du kan vinde sæsonkort til 2022. 

DEN FORHEKSEDE SKOV

Igen i år byder vi velkommen i ’Den Forheksede Skov’! Et sted hvor magi, mystik og mageløse skabninger stortrives, og hvor du ikke vil tro dine egne øjne! Her er en del af vores store skov nemlig blevet forhekset, og du vil måske ikke helt kunne genkende den – her er intet nemlig som det plejer.

Drag på opdagelse i den ‘ Forheksede Skov’ i området ved Saven og Børnetivoli, og tag forbi den forladte Kirkegård, eller få en læskende forfriskning fra ’Mosekonens Bryghus’!

BONDEGÅRDEN

I efterårsferien kan du også klappe en vaskeægte kalv, se kæmpestore traktorer eller møde en landmand. Oplev alt dette og mange flere spændende samt lærerige aktiviteter på Bondegården, som kan findes på Fårups Eventplads hver dag i efterårsferien. 

Stars

KOM TIL LYSFALD

 

Som noget nyt udvider vi åbningstiderne i efterårsferien med 'Lysfald'. Klokken 17:30 tænder vi op for tusindvis af lamper, så du kan opleve Fårup Sommerland i et helt nyt lys.

BEDSTEFORÆLDREDAGE I EFTERÅRSFERIEN

Alle dage i efterårsferien er der bedsteforældredage i Fårup. Dette betyder, at bedsteforældre (i følge med børnebørn) kan få adgang til parken for kun 99 kr. 

EFTERÅRSFERIEKORT

Med et Efterårsferiekort kan du komme i parken alle dage i efterårsferien fra d. 16. - 24. oktober 2021 for kun kr. 374,-

Har du allerede købt en dagsbillet, så kan du kan opgradere den til et Efterårsferiekort for kr. 99,-

HOTELOPHOLD I EFTERÅRSFERIEN

I efterårsferien kan du få en velfortjent pause fra hverdagen og tage familien med på overnatning på det hyggelige og familievenlige Hotel Fårup, som ligger midt i parken.