Skip to the content

Seværdigheder i Nordjylland

I Nordjylland er der et bredt udvalg af attraktive seværdigheder og spændende oplevelser for hele familien – uanset alder. Nordjylland er en oplagt destination, hvis I leder efter flotte seværdigheder som smuk natur, historiske bygningsværker eller sjove og vilde forlystelsesparker.

Så find solbrillerne og kameraet frem – for nu skal vi på sightseeing!


Skattekammer af seværdigheder

Seværdighederne i Nordjylland gemmer på mange skatte inden for især kunst, kultur og historie. Traditionerne er blevet holdt ved lige siden vikingetiden og de bliver værnet om, uanset om det gælder seværdigheder på Læsø, Skagen eller Lindholm Høje nord for Aalborg. Så gå endelig på opdagelse i Nordjyllands skattekammer af spændende seværdigheder og kulturelle oplevelser.

Oplev den smukke natur

Naturen i Nordjylland er en seværdighed i sig selv. Den skal opleves! Den smukke natur byder på mange unikke oplevelser. Du kan nyde naturen i Danmarks største nationalpark i Thy, eller gå på opdagelse i Danmarks største skov, Rold Skov. Du kan også vælge at gå en tur langs Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. Lyset i og omkring Skagen er noget helt særligt – bare spørg Skagensmalerne.

Underholdning for enhver smag

Er du ikke til de historiske seværdigheder, er der stadig mange andre idéer til ferien. Det gode ved seværdighederne i Nordjylland er nemlig, at der er noget for enhver smag. Du kan gå på opdagelse i de spændende attraktioner i Nordjylland, hvor der er underholdning for enhver smag, uanset om der skal være fart over feltet eller afslapning på programmet.

Sightseeing med fart på

Er du til hæsblæsende seværdigheder, hvor det gerne må kilde lidt i maven? Det gør det med garanti i Danmarks populære sommerland. Så besøg det fantastiske sommerland helt ude i skoven, hvor der er forlystelser for alle aldre, og hvor I er garanteret en sjov dag med grin.

Få ladet batterierne op

Med en aktiv ferie med spændingsfyldte aktiviteter og seværdigheder på programmet, får du brændt en masse krudt af, som gør, at du sover som en sten om natten. Du kan kombinere den aktive ferie med afslappende og afstressende gratis udendørsaktiviteter, som er en rigtig god måde at lade batterierne op på.