Skip to the content

RIDETURE I NATUREN 

Kom med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup. Vi tilbyder forskellige rideture, som er passet til både erfarne og let øvede ryttere.

Vores islandske heste er rolige, pålidelige og vant til børn, så der er garanti for en sjov oplevelse. Alle ture er i følge med en erfaren guide, som kender både hestene og området omkring Fårup særdeles godt. 

Alle rideture skal bookes og betales i forvejen for at sikre, at der er plads.

Skulle der være fuldt booket, den dag du gerne vil på ridetur, så er du velkommen til at give Else et kald, så vil hun prøve at se, hvad hun kan gøre. Else kan fanges på: 20 73 01 91

RIDETURE PÅ ISLANDSKE HESTE

Tag med på denne hyggelige ridetur i Fårups smukke natur. Vi mødes i stalden, hvor I er med til at klargøre hestene, herefter tager vi en smuk tur rundt på hesteryg. Sammenlagt varer turen 2 timer inkl. klargøring af hestene - hvor 1,5 time er på hesteryg. Det er vigtigt, at du har redet før og selv kan styre hesten.

Har du spørgsmål vedrørende rideturene så kan Fårups hesteansvarlige, Else, kontaktes på tlf.: 20 73 01 91

 

TRÆKKETURE FOR DE MINDSTE

Nyd en rolig og hyggelig træktur gennem Fårups skove, hvor der er tid til at blive fortrolig med de søde islandske heste.

GRUPPER OG SPECIELLE ARRANGEMENTER

Det er også muligt at booke rideture i hverdagene efter aftale for fx skoler, institutioner, opholdssteder og firmaarrangementer. Hvis I ønsker at booke en gruppeudflugt eller et specielt arrangement med rideture, så kontakt Fårup direkte på 96 73 92 07 eller booking@faarup.dk for at høre nærmere om mulighederne.

Ønsker I at kombinere rideturen med fx frokost på Hotel Fårup, overnatning eller besøg i Fårup Sommerland, så kontakt Bettina på bc@faarup.dk

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

  • Medbring fornuftigt tøj og fodtøj, som passer til vejret.
  • Alle ryttere skal ride med hjelm - der kan gratis lånes ridehjelme til turen.
  • Ryttere må max. veje 100 kg og turen er på eget ansvar.

Prøv også vores andre forslag til en aktiv ferie eller udflugt