Skip to the content

Fårup Sommerland igen kåret til Nordens bedste sommerland

Vi er stolte over, at Fårup for andet år i træk er kåret som Nordens bedste sommerland. Det er en pris, der forpligter. Vi vil derfor fortsætte med at tilbyde alle vores gæster den bedste oplevelse, vi kan give dem.   

 

Vi lever af glade gæster

Det er brugerne på den svenske side Barnsemester.se, der igen i 2019 har kåret Fårup som Nordens bedste sommerland. Netop det, at det er gæster og ikke en dommerkomité, der har kåret os til årets sommerland, smiler vi ekstra meget over.

Vi lever nemlig af glade og tilfredse gæster, og vi ser derfor også kåringen som lidt af en publikumspris. Det bekræfter os i, at de største oplevelser er dem, vi har sammen, og de bliver til gennem god gæsteservice og sjove forlystelser.

Opskriften er simpel

Kilder i maven, store smil og masser af højlydte grin er tre af hovedingredienserne, når turen går til Fårup Sommerland. Vi er en familiepark for alle aldre. I parken har vi mere end 60 forlystelser til store og små, som byder på alt fra vilde og våde oplevelser til sjove aktiviteter for hele familien.

Kombinationen af sjove forlystelser og oplevelser for hele familien har også resulteret i, at Fårup Sommerland tidligere er kåret til verdens tredjebedste familiepark og Europas tredjebedste forlystelsespark.

 

De største oplevelser er dem, vi har sammen

Det er altid dejligt med skulderklap, men vi ved også, at priserne forpligter. Derfor har vi skruet op for nogle af de oplevelser, vi ved, at mange af vores gæster sætter stor pris på. Det er blandt andet to helt nye forlystelser, flere events og en udvidelse af Hotel Fårup, der skal være med til skabe de bedste rammer for vores gæster.

Oplev Nordens bedste sommerland

Hvis du er til fart, spænding, sjov og ballade, bør du allerede nu planlægge din næste tur til Fårup Sommerland. Vi lover, at vi nok skal gøre alt, hvad vi kan og mere til, så du får en oplevelsesrig dag, som du sent vil glemme.

 

Køb din billet her

Book overnatning på Hotel Fårup

Oplev ægte skovstemning på Hotel Fårup. Hotellet ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.