Skip to the content

Bo på et skønt hotel i Nordjylland

Nordjylland byder på flere hoteller, som er nær Fårup Sommerland, hvor familiesamvær og forkælelse er i højsædet. Få et overblik over de forskellige muligheder her.

 

Hoteller nær Fårup Sommerland

Nyd ferien på et charmerende badehotel eller et af de hyggelige hoteller i Nordjylland, og oplev udvalget af spændende attraktioner, der er i området. Nedenfor har vi opstillet en lille håndfuld af de hotelmuligheder, der er, når turen går til Nordjylland.  

 

  • Strandhotellet Blokhus byder på klassisk ferieidyl, hvor du kan nyde god mad og opleve den smukke strand. Hotellet er placeret i en hyggelig ferieby, som kun er 5 kilometer fra parken.

 

  • Hotel Løkken Strand ligger i den populære ferieby, Løkken, hvor der er mulighed for at boltre sig på den børnevenlige strand eller opleve nogle af byens kulturelle tilbud. Hotellet er placeret 15 kilometer fra Fårup Sommerland.

 

  • Hotel Søparken ligger i Aabybro, som er tæt på både Fårup og Aalborg, hvor du kan slippe dit shoppegen fri. Desuden har hotellet en stor have med skøn udsigt over Aabybro sø. Hotellet ligger 18 kilometer fra Fårup Sommerland.

 

  • Rønnes Hotel er placeret i smukke omgivelser nær skov og strand. For børnene er der et væld af aktiviteter i nærheden som eksempelvis dyrefarm og bowling. Hotellet ligger 30 kilometer fra parken.

Forkælelse for hele familien

Vil du gerne læne dig tilbage og nyde, at du har ferie? En overnatning på hotel byder på forkælelse for hele familien, hvor du hverken skal skænke madlavning eller oprydning en tanke. Det kan specielt være en fordel til dig med små børn, hvor du ikke behøver at bruge tid på de praktiske ting, men kan tilbringe tid med familien.

Et hotelophold er en dyrere overnatningsmulighed end eksempelvis camping og telttur, men omvendt frigiver de færre praktiske pligter tid til familien. Ønsker du mere plads at boltre dig på, kan du overveje, om en feriehytte eller et sommerhus passer bedre til dine behov.

 

Bo på hotel midt i parken

Hvis du er på udkig efter familiehoteller i Nordjylland, er det en oplagt mulighed at bo på det 4-stjerende Hotel Fårup, hvor I får fri entré til parken inkluderet i prisen. Her kan du vågne op midt i parken og prøve forlystelserne en halv time inden, at parken åbner.


Læs mere om fordelene ved at bo i Fårup Sommerland