Skip to the content

Danmarks sjoveste forlystelsespark helt ude i skoven


Fårup Sommerland er en forlystelsespark for hele familien, og det er en af de mest populære forlystelsesparker i Danmark. Den populære forlystelsespark top 3 forlystelsespark i Europa - for fjerde år i træk. Fårup Sommerland er samtidigt en af Danmarks største turistattraktioner med alt lige fra vilde rutsjebaner til børnetivoli til Danmarks største vandland. 

Når I først har betalt entreen, kan I slå jer løs i hele forlystelsesparken, uanset om I gerne vil prøve vores forskellige forlystelser eller vores fantastiske vandland. 

Det er populært for mange børnefamilier at kombinere deres sommerferie med en tur i en forlystelsespark, hvor familien kan få mange hyggelige og sjove oplevelser sammen. Forlystelsesparker er blevet nogle af de mest populære turistattraktioner i Danmark og hvert år investerer forlystelsesparkerne i nye spændende forlystelser, så de kan give deres besøgende gæster nye og sjove oplevelser hver gang, de besøger parken. 

 

Store, sjove og vilde rutsjebaner    

Hvis du er til fart, spænding, leg, sjov og ballade, så tag hele familien med i Fårup Sommerland og prøv alle vores hæsblæsende og sjove forlystelser. Rutsjebanen Orkanen er en fantastisk og hæsblæsende rutsjebane, som først tager dig op i 7. sals højde og herefter racer den ned under vandet og fortsætter gennem skoven i hæsblæsende fart, mens dine fødder hænger frit i luften!

Du kan også prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og så går turen op og ned i vilde loops og halsbrækkende hårnålesving – eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutchebane!

        

Danmarks største badelande

Den 27. august er sidste åbningsdag for Aquaparken i 2017. Uanset om du er en stor eller lille vandhund, er der sjov og skønne oplevelser i vente i Danmarks sjoveste badeland i Fårup Sommerland. I Fårups kæmpe store vandland findes masser af sjove oplevelser for både store og små fartdjævle, som elsker spænding, og for alle som elsker at boltre sig i store bølger. 

Vi har også tænkt på de helt små vandhunde - i vores Børnevandland kan du trygt og sikkert lade de mindste vandhunde slå sig løs.

Bo midt i skoven på Hotel Fårup - et flot familiehotel

I maj 2016 åbnede det helt nye 4-stjernede Hotel Fårup. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. Fra hotellets værelser er der en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken.  

Fårup Sommerland er placeret i det naturskønne Nordjylland kun ca. 2 kilometer fra det brusende Vesterhav og 30 km. fra Aalborg. Nordjylland er fuld af oplevelser for hele familien – og alle inden for kort kørselsafstand. Besøg for eksempel Aalborg ZooNordsø Oceanarium eller Skallerup Seaside Resort. Du kan læse meget mere om Nordjylland her.

Book overnatning på Hotel Fårup

Oplev ægte skovstemning på Hotel Fårup. Hotellet ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.