Skip to the content

Familiehotel - Det perfekte familieunivers i Nordjylland


Tag på familieferie på Hotel Fårup. Et 4-stjernet familiehotel, hvor der er plads til forkælelse for hele familien. Hotel Fårup er et familiehotel med en fantastisk placering midt i Fårup Sommerland, og det har samtidig en placering tæt på både strand og vand. Alt i alt en perfekt beliggenhed til en hyggelig familieferie i Nordjylland. 

Læs om de forskellige overnatningspriser på Hotel Fårup. 

 

Et fantastisk familieunivers

Med vores nye familiehotel har vi skabt et familieunivers, der tager hensyn til både børn og voksnes behov. Der er sjove aktiviteter for børnene og samtidig plads til voksenafslapning. Et ophold på Hotel Fårup danner rammerne for en hyggelig ferie med familien.

Booker du et ophold på Hotel Fårup har du mulighed for at booke en samlet pakke, som indeholder både overnatning, indgang til parken samt adgang til alle forlystelserne.

Børnevenlige oplevelser

Vores børnevenlige hotel byder på forskellige spændende aktiviteter både indendørs og udendørs herunder legepladser, boldbaner og andre spændende aktivitetsområder.

Det er vigtigt for os, at vi har fantastiske oplevelser for børnene - oplevelser som de husker. 


Giv familien en hyggelig ferie

Både i selve forlystelsesparken men også i de omkringliggende områder er der sjove forlystelser og spændende aktiviteter for hele familien. Du kan booke et ophold på Hotel Fårup med adgang til parken online allerede i dag. 

Book overnatning på Hotel Fårup

Oplev ægte skovstemning på Hotel Fårup. Hotellet ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.