Skip to the content

Ferie i børnehøjde

Nordjylland er det oplagte valg til en ferie med familien i Danmark. Det er det perfekte sted til en familie, hvor I kan opleve alt fra hæsblæsende action til fredfyldt og skøn natur. Nordjylland byder på spændende seværdigheder, som er oplagte til en børneferie.

Ferier er de tidspunkter på året, hele familien glæder sig til. Det kan være en svær opgave som børnefamilie at finde en ferieform og ikke mindst en destination, der byder på både oplevelser til familiens yngste og ældste.

 

En børnevenlig ferie med plads til voksentid

En ferie med hele familien behøver ikke byde på hæsblæsende aktiviteter og nye oplevelser hver eneste dag, men handler ligeså meget om, at familien er samlet og hygger sig sammen. Derfor er en god ferie for hele familien ofte en blanding af afslapning og oplevelser, så der lades op med energi til hverdagen igen starter.

En ferie med familien skal både indeholde dage, hvor der er fart over feltet og masser af aktivitet. Men der skal også være dage, hvor der er plads til, at de voksne kan få tid til at slappe af med en bog eller en avis, mens børnene leger.  

 

Nyd den danske sommer

Der er ingen grund til at tage på en dyr charterferie, når Danmark kan byde på et hav af skønne ferieområder. Tag børnene med på familieferie og nyd den danske sommer og Danmark, når landet er smukkest – markerne er grønne, skovene frodige og badestrandene er fyldt med glade mennesker. 

Udover et væld af naturskønne områder herhjemme, kan I også vælge imellem utallige aktiviteter og forlystelser, som kan underholde hele familien. Uanset om I er til akvarier, zoologiske haver, tivolier eller forlystelsesparker har Danmark det hele.

 

Ferie på toppen af Danmark

Har I endnu ikke planlagt ferien til sommer, kan I med fordel holde ferie på toppen af Danmark. Nordjylland byder på alt, hvad en børneferie bør indeholde.

Nordjylland byder på nogle af Danmarks bedste badestrande, store klit- og skovområder og ikke mindst masser af familieforlystelser. Hvis I gerne vil nå at opleve en lille bid af alle de nordjyske attraktioner, skal I planlægge en ferie, hvor I har god tid. 

Uanset om den danske sommer byder på høj sol eller et par regnvejrsdage, findes der mange underholdende aktiviteter. Besøg eksempelvis Nordeuropas største akvarie, Nordsøen Oceanarium, som byder på et gigantisk akvarie, hvor I kan opleve det alsidige og frodige dyreliv under vandet.

 

Fårup Sommerland giver uforglemmelige oplevelser

Et besøg i Danmarks sjoveste forlystelsespark er uden tvivl et must, hvis I på ferie med familien i Nordjylland. Her kan I få et væld af gode oplevelser for hele familien, som I sent glemmer. Fårup Sommerland har nogle af de sjoveste forlystelser - og der er uden tvivl noget for hele familien uanset alder. 

En forlystelsespark, der både lægger op til hæsblæsende action, leg for børnene på nogle af parkens mange legepladser, et kæmpemæssigt vandland for familiens vandhunde, og mange andre sjove aktiviteter. Fårup Sommerland er en forlystelsespark, der har et hav af spændende forlystelser, og som ligger placeret midt i et dejligt skovområde, og derfor er omgivet af smuk natur.  

Book overnatning på Hotel Fårup

Oplev ægte skovstemning på Hotel Fårup. Hotellet ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.