Skip to the content

Fårup igen i Top 3 blandt Europas bedste forlystelsesparker


Det er med stolthed i stemmen, at vi kan sige, at Fårup for 4. år i træk er i Top 3 blandt forlystelsesparker i Europa. Prisen blev tildelt af en international jury, der havde fokus på ekstraordinære innovationer i forlystelsesparkbranchen.

Attraktioner for store og små

Det er altid vigtigt for os at give vores gæster den bedste oplevelse, når de besøger vores park. Derfor udvider vi også med jævne mellemrum parken med sjove forlystelser, som skaber glæde hos både de fartglade og dem, der er til mere rolige aktiviteter.

Da kåringen netop hylder iværksætteri og innovation, er vi utrolig stolte af, at juryen har udpeget Fårup til prisen. Vi bestræber os hele tiden på at skabe de optimale rammer, så gode oplevelser kan blive skabt sammen.

For alle vandhundene

I Fårup finder du Aquaparken, som blev fremhævet i kåringen. Her kan du nemlig boltre dig med hele familien, og vandlandet byder på et hav af sjove aktiviteter. Er der er fartdjævel gemt i dig, må du ikke gå glip af Vandkanonen, som er kåret til den femtebedste i Europa. Med et frit fald og to loops er det den første af sin slags i verden.

Dygtige medarbejdere

Vi havde ikke vundet prisen uden vores medarbejdere og den enestående holdindsats, de yder. Vi uddanner og træner konstant vores personale, så de på bedst mulig vis kan give vores gæster en god oplevelse, når de besøger parken – og det er vi glade for virker.

Netop vores gæsteservice er blevet anerkendt på et internationalt plan, og vi fik også en pris for at levere verdens 3. bedste service i vores branche tilbage i 2015. Det er en pris, der forpligter, og vi bestræber os altid på at gøre det lige en tand bedre for dig som gæst.

Hotellet midt i parken

En anden grund, til at juryen har kåret os til Europas næstbedste forlystelsespark, er det hyggelige Hotel Fårup, der ligger midt i parken. Oplev selv skovstemningen på tætteste hold ved at overnatte på det 4-stjernede familiehotel.

Udover at vågne op i skoven med udsigt over den smukke skovsø er der flere fordele ved at bo i parken. Du har eksempelvis mulighed for at prøve flere forlystelser, inden parken åbner – og hvem har ikke altid ønsket sig en hel forlystelsespark for sig selv?

Ikke kun Europa

Det er ikke kun på europæisk plan, at vi har fået et skulderklap. Vi er nemlig også kåret til Nordens bedste sommerland.

Vi er naturligvis klar over, at priserne kræver, at vi løfter vores ansvar og fortsat gør alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse, når du besøger Fårup Sommerland – det lover vi, at vi vil gøre alt for, du får.