Skip to the content

Fårup Sommerland blandt verdens bedste familieparker


I 2012 blev Fårup kåret til verdens tredjebedste familiepark. Det er en titel, vi er utroligt stolte af, men vi ved også, at vi ikke havde fået hæderen uden vores dygtige personale.

 

Internationalt skulderklap

Det er det amerikanske magasin for forlystelsesparker, Amusement Today, der står bag uddelingen. Her er det en kombination af folk fra forlystelsesbranchen og gæsterne, der har bestemt udfaldet. Vi er især ekstra stolte over tredjepladsen, fordi det primært har været store, anerkendte amerikanske forlystelsesparker, der har været med i opløbet.

Oplevelser for hele familien

Hos Fårup har vi familiehygge som førsteprioritet, og det var også noget dommerpanelet lagde specielt mærke til. De fremhævede nemlig især vores sjove legeområder og mange spændende forlystelser, som både børn og forældre kan prøve sammen.

Netop gode oplevelser for hele familien er noget, vi forsøger at tænke ind i alle de ting, vi gør. Udover vores spændende forlystelser slår vi hver sæson dørene op for et tætpakket program med familiekoncerter, som altid falder i god jord hos både unge og gamle.


Dansk hygge, når det er bedst

Vi er ydmyge men også pavestolte over, at vi har været med til at sætte Danmark på verdenskortet i forlystelsesbranchen. Hos Fårup er vi overbeviste om, at en af grundene er den hyggelige stemning, parken har. Vi forbinder hygge med familiesamvær og sjove oplevelser, hvor vi altid bestræber os på at skabe den helt rette skovstemning i parken.

Service i verdensklasse

Det er ikke bare parken, der har fået anerkendelse. Vores dygtige medarbejdere har også fået et velfortjent skulderklap. De er nemlig blevet kåret til verdens tredjebedste service i forlystelsesbranchen i 2015.

Netop den gode service, vores medarbejdere yder, har været grundstenen i at blive kåret som den tredjebedste familiepark i verden. Derfor er det også vigtigt for os, at vi bliver ved med at træne og uddanne vores personale, så vores gæster får den bedste oplevelse, når de besøger parken.

 

Priserne forpligter

De største oplevelser er dem, vi har sammen. Selvom det er dejligt med skulderklap, ved vi, at priser forpligter – og forventningerne til os bliver da heller ikke mindre, når vi ser på, at vi også er kåret som både Nordens bedste sommerland samt Europas næstbedste forlystelsespark.

Oplev en af verdens bedste familieparker

Kilder i maven, store smil og masser af højlydte grin. Hvis du er til fart og spænding, bør du begynde at planlægge din tur til Fårup Sommerland. Vi lover i hvert fald, at vi vil gøre alt, hvad vi kan og lidt mere til, så du får en uforglemmelig dag med hele i familien.