Skip to the content

Tag på camping i Nordjylland

Campingferie er en perfekt og oplagt mulighed, hvis I gerne vil holde ferie i Nordjylland. Særligt for børnefamilier er campingferie i det nordjyske en rigtig god idé. Der findes et stort udvalg af børnevenlige campingpladser i Nordjylland, og det er derfor en perfekt feriedestination, hvis I gerne vil have en familieferie i børnehøjde.    

De fleste campingpladser i Nordjylland ligger smukt placeret i den flotte nordjyske natur, tæt på strand og den hyggelige atmosfære, som er i de omkringliggende byer. Derudover er der ikke langt til sjove og spændende aktiviteter og attraktioner, uanset om I er til kultur, shopping, dyreliv eller hæsblæsende rutsjebaner

Campingferie i Nordjylland

Mange campister forbinder glæden ved at campere med den store grad af frihed, som ferieformen tilbyder. En frihed til at kunne bestemme præcis, hvor I vil hen, hvor længe I vil være der, og hvornår det end passer jer.

En campingferie giver også en anden form for nærhed, som ikke kan sammenlignes med andre ferieformer. En campingferie er synonym med fællesskab. Et fællesskab, som altid kan opleves på en campingplads, uanset om I vælger at bo i luksushytte, campingvogn eller telt. Hvis I sætter pris på kontakt med andre og på åbenhed, så er campingferie uden tvivl den perfekte ferieform. 

 

Ferie for hele familien i Nordjylland

Som børnefamilie er det vigtigt, at ferien både byder på masser af sjov og aktiviteter for de små. Men det er samtidigt også vigtigt, at der er mulighed for afslapning for de voksne. På en campingferie er der mulighed for begge dele. Der er uden tvivl mange andre børnefamilier på campingpladsen, og der vil derfor være rig mulighed for, at børnene kan finde nye legekammerater. Nordjylland har et spændende udvalg af aktiviteter, seværdigheder og attraktioner for hele familien. 

 

Få mere information om attraktive og børnevenlige campingpladser i Nordjylland: 

Hedebo Strand Camping

Jambo Feriepark

Saltum Strand Camping 

Skiveren Camping