Skip to the content
Rollercoaster Green

AKTIVITETER OG IDÉER TIL BLÅ MANDAG 


Blå Mandag i Fårup 2022 bliver d. 9. og 16. maj. Mangler I sjove idéer til en blå mandag med fuld fart over feltet? Vi har samlet en række råd og aktiviteter til jeres blå mandag.

HVAD KAN MAN LAVE PÅ BLÅ MANDAG?

Der er rigtig mange aktiviteter, I kan lave på jeres blå mandag. Ofte er det sådan, at du skal blive enig med din klasse om, hvad I skal lave af aktiviteter på jeres blå mandag. Er I løbet tør for idéer til jeres blå mandag, har vi nedenfor opstillet en liste med et lille udpluk af de mest populære blå mandagsaktiviteter.

 

SJOVE AKTIVITETER PÅ BLÅ MANDAG

  • Shopping og caféhygge
  • Tivoli eller forlystelsespark
  • Sejle kano, rafting eller klatring
  • Biograftur
  • Blå mandagsfest

IDÉER TIL JERES BLÅ MANDAG I FÅRUP SOMMERLAND

Jeres blå mandag i Fårup Sommerland skal være et hit! Basta. Alle vores ansatte gør deres bedste for, at I får lige præcis den blå mandag, som I ønsker jer. Alligevel får I her fire forslag til, hvordan I får mest ud af jeres blå mandag i Fårup Sommerland. I er naturligvis også velkomne til at spørge de ansatte på selve dagen.

1. Spis frokost sammen

Med fart over feltet skal der brændstof til kroppen, og her er der mulighed for at sætte tænderne i en frokostbuffet med friskbagte pizzaer og lune pastaretter i Restaurant Loen. Til buffeten følger der fri sodavand til en særpris på kr. 179,-. Vi garanterer, at der er mad nok, så selv den mest sultne konfirmand bliver mæt.

I er selvfølgelig også velkomne til selv at medbringe mad, og I kan grille ved vores hyggelige grillområde.

2. Spring køen over

For at spare tid er det en god idé, at I henter Fårups smarte app til iPhone og Android. Her kan I nemt holde øje med, hvor lang kø der er ved hver forlystelse. På den måde kan I nå at prøve mest muligt, så I får det maksimale ud af jeres blå mandag.

3. Årets konfirmand anno 2022

En tredje idé til jeres blå mandag i Fårup Sommerland kan være, at I tilmelder jer vores særlige aftenarrangement for konfirmander. Vi har forlystelser, der byder på alt fra ekstrem kilder i maven, vind i håret, vandpjaskeri til store smil og højlydte grin. Læs mere her.

4. Lås jeres ting inde, og nyd dagen

Når I holder konfirmation, er festen ofte forbundet med mange store gaver. Selvom I gerne vil vise hinanden, hvad I har fået, skal I huske at bruge den sunde fornuft.

Hos Fårup kan I leje et garderobeskab til jeres tøj, værdigenstande, en taske eller andet, I ikke vil slæbe rundt på.

Priserne varierer fra kr. 20,- til 60,-, og så har I ubegrænset adgang til skabet hele dagen. For at få adgang til dit skab viser du blot den udleverende kvittering. I kan leje skabe ved vores Information ved indgangen.

Hvirvelvinden - Køb sæsonkort og få så mange svingture, du vil
Rollercoaster

KØB SÆSONKORT TIL 2024

Køb sæsonkort til 2024 allerede i dag - og spar op til 100 kr. Kortet koster til og med den 31. december 2023 kr. 749,- Herefter stiger prisen.

Er du fyldt 65 år, så kan du købe et sæsonkort til 2024 til kr. 599,-, hvis du køber inden den 31. december.

 

Børn 0-2 år skal ikke have sæsonkort, da de kommer gratis i Fårup.