Skip to the content

NT x FÅRUP

EN KOMBINERET BILLET TIL BUS OG TOG SAMT ENTRÉ TIL FÅRUP SOMMERLAND

 

Skal du en tur i Fårup, kan du med fordel tage bussen/toget. Du kan nemlig købe en NT x FÅRUP-billet, som er en kombineret billet til bussen/tog samt entrébillet til Fårup. NT x FÅRUP koster kr. 370,- pr. voksen/barn.

NT x FÅRUP gælder til rejse med bus og tog i Nordjylland til kl. 24:00 på påstigningsdagen og som entrébillet til Fårup Sommerland. Billetten giver inden for gyldigheden ret til ubegrænset transport i alle zoner med alle NT-ruter, Nordjyske Jernbaner og DSB/Arriva i Region Nordjylland.

Du skal være opmærksom på, at NT x FÅRUP ikke kan købes i busserne, men derimod skal købes i NT's app 'NT BILLET'. Billetten refunderes ikke.

Og hey! Har du sæsonkort til parken, kan du køre til børnetakst i NT-busserne i Nordjylland, når du skal en tur i vores park. For sæsonkortholdere gælder derudover, at en betalende voksen kan medtage to børn under 12 år gratis i bussen, og et betalende barn under 16 kan medtage et barn under 12 år gratis i bussen.

  • Rabatten gælder alle rejser til og fra Fårup. Det betyder, at alle billetter skal købes med start eller slut zone ved Fårup.
  • Tilbuddet gælder kun for personer, der køber en enkeltbillet i NT app, på NTbillet.dk eller i bussen. Det gælder dermed ikke personer, som benytter Rejsekort eller Pendlerkort/Ungdomskort.
  • Sæsonkortet skal fremvises ved påstigning og ved køb af billet i bussen eller sammen med billetten.
  • Sæsonkortholderen skal købe billet til hele rejsen til eller fra Fårup Sommerland.
  • Tilbuddet ikke kan kombineres med ledsagerkort, andre rabatter eller billettyper.

 

 

TIL OG FRA FÅRUP SOMMERLAND

rejseplanen kan du nemt finde afgange til og fra Fårup. Dette link tager udgangspunktet i din egen lokation, og Fårup står foruddefineret som til-destination. Det gør det super nemt at finde din individuelle rejse!

KØB NT x FÅRUP

En kombineret billet til bus og tog samt entré til Fårup.

Rollercoaster
Der er ingen billetter til i dag.