Skip to the content

 • Den 1. og 2. oktober 2021
 • 3, 6, 12 eller 24 timer
 • Rundt i Fårup Sommerland

KØB STARTNUMMER

Til efteråret kan du for første gang deltage i Fårup Stafetten - REX 24H, som er et helt nyt, sjovt og udfordrende 24-timers stafetløb inde i Fårup Sommerland. Løbet er både for familier, motionsglade sjæle og løbeentusiaster. Du er også velkommen til at gå ruten i lige præcis det tempo, som du ønsker.

 

ET GODT FORMÅL
Løbet arrangeres af Fårup Sommerland i samarbejde med DGI Nordjylland, TV2/Nord og velgørenhedsfonden CoolUnite. Hele overskuddet fra løbet går til, at CoolUnite kan give udsatte børn og unge store oplevelser i Fårup Sommerland gennem donation af billetter og sæsonkort.

 

RUTEN
Ruten er 2 km og er næsten den samme, som Stine Rex slog verdensrekord på i 2020. Du kan se ruten på nedenstående kort. Stine sammensætter sit eget 24 timers-hold, som du kan løbe om kap med.

Der er altid kun én løber fra hvert hold på ruten ad gangen. Man kan skifte løber lige så mange gange, som man vil i løbet - men kun i den opmærkede skiftezone.
Der er heller ingen krav til, at omgange skal fordeles ligeligt, mellem hver løber. Har dit hold en ihærdig løber, som løber 15 omgange og en knap så ihærdig, som måske kun løber to omgang i løbet af dagen, så er det helt ok.

 

DELTAGERE
24 timer - op til 24 løbere pr. hold
12 timer - op til 12 løbere pr. hold
6 timer - op til 6 løbere pr. hold
3 timer - op til 6 løbere pr. hold

Vær opmærksom på at der er en begrænsning på hvor mange hold, der kan tilmelde sig i hver kategori. Billetterne sælges efter først til mølle her.

 

PRISER
For at deltage skal holdet have adgang og herefter skal der tilkøbes startnummer til hver deltager. Så er I en familie på fire, der ønsker at løbe i tre timer, vil det koste samlet 600 kr. Holdet koster 200 kr. og 100 kr. pr. deltager.

STARTTIDSPUNKTER
Fårup Stafetten starter kl. 18:00 fredag den 1. oktober og slutter lørdag den 2. oktober kl. 18.00. Alle hold løber på den samme rute i parken, men hver hold/deltager har mulighed for at tilmelde sig enten 3, 6, 12 eller 24 timers løb. Der er forskellige starttidspunkter for 3, 6 og 12 timers løbene.


MASSER AF UNDERHOLDNING

 • Fri adgang for løbere til udvalgte forlystelser - Falken, Lynet, Orkanen og Hvirvelvinden
 • Live-streamning af hele løbet af TV2/Nord
 • Masser af underholdning på ruten
 • Sceneområde med opdateringer og livetider
 • Medaljer til alle deltager

 

FORPLEJNING OG OVERNATNING

 • Væske- og snackdepot på ruten
 • Der er mulighed for at købe løbevenlige måltider og snacks i Fårup
 • Der er mulighed for gratis campingplads lige ved målområdet 

KONTAKT

Har du spørgsmål vedr. tilmelding, tidtagning eller holdfordeling kan du kontakte DGI på nordjylland@dgi.dk 

Har du spørgsmål til fx ruten eller underholdning kan du kontakte Fårup på info@faarup.dk