Skip to the content

DOWNLOAD FÅRUP APP

sæsonkort og billetter til Fårup Sommerland - direkte på din telefon.
Fårup appen gør det nemmere at være gæst i parken, da du kan købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i appen på din telefon.

DIGITALT SÆSONKORT 

Med et digitalt sæsonkort har du det altid ved hånden og alle familiens sæsonkort kan samles på samme telefon. Du kan også dele sæsonkortene mellem flere telefoner, så fx bedsteforældre kan have børnebørnenes sæsonkort på deres telefon - og tage dem med i Fårup, mens forældrene er på arbejde. Forældre der bor hver for sig kan desuden dele deres børns sæsonkort mellem hinanden.

 

PLANLÆG DIT BESØG 

Derudover et det med Fårups smarte app muligt at få overblik over kø-tider på udvalgte forlystelser, koncerter og events samt Aquaparkens åbningstider. Alt dette gør det nemmere at planlægge dit besøg og få mest mulig ud af en dag i Fårup.

 

BOOK BORD I APPEN

Som noget helt nyt er det ny muligt at booke bord til udvalgte spisesteder i Fårup appen. Du kan booke dit bord til Aqua Café, Loen, Oasen eller på Hotel Fårup allerede inden I besøger parken, eller mens I står ved en rutsjebane. Så undgår I kø ved spisestedet og har mere tid til at prøve rutsjebaner.

Stars

DOWNLOAD

Appen kan hentes gratis i Appstore til iPhone eller i Google Play til Android.


Vi gør opmærksom på, at selvom appen er gratis at downloade, kan der selvfølgelig være nogle omkostninger ved datatrafik.

Rollercoaster