Skip to the content
  • 17. maj 2023
  • Kl. 10:00-17:00
  • Entrébillet til 199,- eller fremvis Sæsonkort

SIDSTE SKOLEDAG I FÅRUP

Onsdag den 17. maj 2023 kan nordjyske 9. og 10. klasser holde sidste skoledag i Fårup. Få den fedeste sidste skoledag og glem sommerens eksamener for en stund?  

Alle forlystelserne er åbne fra kl. 10.00 til 17.00, og det koster kun 199 kr. at komme ind. Man kan naturligvis også bruge sit sæsonkort denne dag som adgang. Husk at medbringe det på dagen.

Øl, vin og spiritus er ikke tilladt i parken denne dag - og vil blive inddraget.

Parken er KUN åben for sidste skoledagselever.

INGEN SURE MADPAKKER I SKOLETASKEN

I er velkommen til at medbringe jeres egen mad i Fårup. Parkens spisesteder er naturligvis også åbne, og rundt omkring i parken finder I et væld af muligheder for at fylde maven med et godt måltid mad. Skal det hele være lidt nemmere, har vi lavet et særligt tilbud til skoler. Vi gør opmærksom på, at spisning til sidste skoledag skal forudbestilles - hvis I ønsker nedenstående tilbud og pris. Har I brug for information om allergener, er vores personale behjælpelig ved bestilling. Der er følgende tilbud at vælge imellem:

Har I spørgsmål til sidste skoledag i Fårup Sommerland, er I velkommen til at sende en mail til bc@faarup.dk eller ringe på tlf. 96 73 92 12.

Tilmelding sker via formularen nederst på siden. 

 

OBS:

Er der deltagere, der har allergier, må I meget gerne oplyse dette til os, hvis I bestiller forplejning.

TILMELDING TIL SIDSTE SKOLEDAG DEN 17. MAJ 2023