Skip to the content
  • TID OG STED
  • Efterårsferien 2021
  • Kl. 17:00 -20:30
  • Hele parken bliver oplyst

LYSFALD

NÅR SOLEN GÅR NED, BRYDER LYSET FREM

Høstfesten i Fårup Sommerland er altid noget særligt. Men i år bliver den endnu mere speciel og magisk! For vi fejrer ikke kun, at høsten er i hus. Vi fejrer også lyset, der er på vej væk, og siger farvel med den skønne oktoberhimmel og farvespillet i træernes blade.

 

LYSFALD I EFTERÅRFERIEN

Kom til 'Lysfald' i Fårup Sommerland i efterårsferien. 'Lysfald' bliver en kæmpe begivenhed, hvor vi tænder op for tusindvis af lamper, så du kan opleve Fårup Sommerland i et helt nyt lys. Den storslåede belysning vil brede sig gennem skoven, stierne, forlystelserne og en række helt store oplevelseszoner forskellige steder i parken.

Der bliver ægte Fårup Sommerland-stemning med leg, sjov, grin, overraskelser og storslåede oplevelser - blot i et nyt lys! Vi inviterer til nysgerrighed på lyset og årstidernes skiften.

Vi håber, at vi ses!

Stars

NÅR MØRKET FALDER PÅ...

... bryder lyset frem i Fårup - og vi skruer op for magien, fortællingerne og effekterne. Skoven, forlystelserne og Fårup vil lyse, som du aldrig har set før!

Stars

NÅR LYSET BRYDER FREM...

...kan du mærke suset i parkens mange farverige forlystelser. Oplev Falken, når den trækker fra efterårets mørke og varme toner mod det blåkolde vinterdække, forårets pasteller og sommerens pang og varme.

Las os sammen opleve efterårsmørket - i en park badet i lys.