Skip to the content
  • 23. juni 2023
  • Orkanen, Falken, Saven, Lynet og Fønix
  • KL. 09:30 - 17:00

FÅRUPS STORE REKORDDAG

I Fårup elsker vi fart over feltet, grin, sus i maven og rutsjebaner. Er du også vild med at køre i rutsjebaner - og kan du blive siddende i den samme rutsjebane i flere timer i træk? For andet år i træk afholder vi Fårups Store Rekorddag. 

Fårups Store Rekorddag afholdes  i 2023 fredag den 23. juni fra kl. 09:30 - 17:00, og her skal der sættes officielle rekorder i vores største forlystelser: Orkanen, Falken, Lynet, Saven og Fønix

Vi skal i alt bruge 2 personer i hver forlystelse, som ønsker at deltage og dyste om at blive rekordindehaver i én af de 5 forlystelser. 

HVORDAN FÅR JEG REKORDEN?

Vi har reserveret to sæder i de fem forlystelser, så deltagerne ikke skal ud af forlystelsen og om bag i køen. De dyster to imod hinanden, så den der bliver siddende flest ture i træk vinder. For at slå rekorden må deltageren ikke forlade sit sæde i forlystelsen - da rekordforsøget er baseret på antal ture i træk.

De skal samtidig kunne slå rekorderne fra 2022.

Rollercoaster Green

REKORDER 2022

På Fårups Store Rekorddag den 10 juni 2022 fik vi sat officielle rekorder i vores fem største forlystelser. Her kan du se, hvor mange ture deltagerne minimum skal tage i streg for at slå den officielle rekord og blive den nye rekordindehaver :-)

Orkanen - Mere end 164 ture

Falken - Mere end 70 ture

Lynet - Mere end 70 ture

Saven Mere end 167 ture

Fønix Mere end 110 ture

HVAD SKER DER HVIS VINDER?

Vinderne får et diplom med hjem med den officielle rekord og et billede på. De får samtidig taget et billede ved forlystelsen, som bliver hængt op i Fårups Store Rekorddags-ramme ved forlystelsen. 

DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM AT BLIVE ÉN AF DE UDVALGTE TIL AT SLÅ REKORDER